Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatımda bizim kulüpler kadar amatör yönetilen başka ülke takımları tanımıyorum. Ulan 1 kere be Allah için 1 kere tüm transferleri kampa yetiştirin. Sezon sonuna doğru anlaşmaları yapın, sezon bitince de açıklayın. Şampiyon olmuşsun hala birilerinin gitmesi için gözünün içine bakıyorsun. Albayrak gibi amatörler olduğu sürece burnumuz boktan çıkmaz bizim.

İyi geceler

D8t9CGLXsAApIRr.jpg

D8toApAW4AEvf21.jpg

Vedati çok para fazla harcamadan alabilirsek hos olur ancak çok bonservis ödeyp bunun üstünde de 2m avroluk maasli sözlesme imzalarsak kaziklanmis oluruz büyük ihtimalle.

Yıldız veya scout forvet transferi + vedat'a hayır demem vedat tam bir elmander koşuyor mücadele ediyor ve golleri hep kaliteli. Yabancı kontenjanında olması biraz sıkıntı ama gelişebilecek yaşta olduğu için zarar etmeyeceğimizi düşünüyorum.

Yıldız veya scout forvet transferi + vedat'a hayır demem vedat tam bir elmander koşuyor mücadele ediyor ve golleri hep kaliteli. Yabancı kontenjanında olması biraz sıkıntı ama gelişebilecek yaşta olduğu için zarar etmeyeceğimizi düşünüyorum.

2020-2021 sezonundan itibaren yerli statusundeymis diye yazildi burada birkac kere, emin olmak lazim tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt