Aykut Ay
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2015
- 1.028
- 332
- 953
Üstteki mesajda aynı şeyi düşündüm ama işte...Muriç'in golünde topu tek hareketle kontrol edip bacak arası atan 7 numarayı alak
Milot Rashica - Player Profile 18/19
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstteki mesajda aynı şeyi düşündüm ama işte...Muriç'in golünde topu tek hareketle kontrol edip bacak arası atan 7 numarayı alak
diagne+belhanda gitmezse elde para edecek pek bi oyuncu olmadigi icin kalanlardan anca luyindamanin bonservisini cikarabiliriz. gerisi de bonservissiz uyduruk adamlar olur. hector herrera,brahimi,alberto moreno gibi adamlar 1-2 haftaya kalmaz bi yere imza atar.
fernando ndiaye belhanda üclüsü tamamen degismeli bana kalirsa. x-y-feghouli seklinde olmali. solda onyekuru. sag kanat ve forvette yeni oyuncu olmali. bekler degismeli, orta saha degismeli. cok is var gercekten.Sanirim tok saticiyi oynamak icin yapiyoruz.
Herkes satmaya mecburuz diye bilse para vermeden almaya bakarlar.
Hem maddi hem teknik acidan diagne, belhanda, mariano, fernando, nagatomo satilmali, mitroglu yollanmali. Heee bunun %kacini yapabiliriz onu gorucez. Ama hepsini yollamak hedef olmali.
Bu adamlar gitmezse deplasman rezillikleri devam eder, sampiyon da olamayiz bu sene. Bu deplasman performansiyla hayatta birakmaz bize nihatin baskan oldugu tff!
Artık oyuncu alırken yeteneğe veya katkıya değil menajere bakalım. örnek elif elmas.
Mus
Linnes luy marcao yuto
Fernando banega
Feg mata bruma/babel
Forvet transfer
Bench: bruma/babel, şener, töre, selçuk, jimmy, altay, türüç
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tam isabetbizim ortadaki
fernando-ndiaye(donk)
belhanda
3lüsü komple değişmedikçe bi bok yapamayız şlde
Seri-Banega