Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatımda bizim kulüpler kadar amatör yönetilen başka ülke takımları tanımıyorum. Ulan 1 kere be Allah için 1 kere tüm transferleri kampa yetiştirin. Sezon sonuna doğru anlaşmaları yapın, sezon bitince de açıklayın. Şampiyon olmuşsun hala birilerinin gitmesi için gözünün içine bakıyorsun. Albayrak gibi amatörler olduğu sürece burnumuz boktan çıkmaz bizim.
Abdürrahim gibi 6 da 6 yapmış bir amatörü gönderip Comolli gibi profesyonellere bırakalım diyorsun işi... :)

muricicin attgi goldeki ortayi bizden biri yapsin da cagne atarmi iste o zmn tartismaga sunariz
vedatin topa gelis hizi keskinligi en yuksekte topa net vurmasini gorunce diagne pasam zahmet edip ziplayana kadar rakip vurur topa kiz gibi topcu hayatinda boyle net kafa golu atmismi acaba kosarak gelip vurucak pehhh

muricicin attgi goldeki ortayi bizden biri yapsin da cagne atarmi iste o zmn tartismaga sunariz

İlgili resim

Biz neden tam böyle şahlanacakken, ligimizdeki çöplerin peşinde koşuyoruz.

Treze ve Vedat' a verilecek paraya genç, potansiyelli adam bulmak çok mu zor ?

Trezeguet>Onyekuru>Bruma bence ama çok para isterler o yüzden hiç gerek yok. Olabiliyorsa Onyekuru kiralık olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Programı arz ediyorum;
Rumen İlk devreyi tamamlar devre arasında pahalı bir forvet bir defans alınır. İkinci yarının ortalarında Mesut Bakkal ve son üç hafta yardımcı hoca önderliğinde küme düşüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu begendine göre maclarini izlemistirsin diye bir sorum var. Kasimpasa:FB macinda bu adam resmen defansa bilerek yardima gitmiyor gibi durumu vardi. Bunu diger maclardada yapiyormu? Bize karsi Trezeguetin defansa yardim etmesine hic dikkat etmedim ve Kasimpasanin maclarina bakmiyorum diye soruyorum. Adam Veigneauyü resmen her Fenerin saldirisinda tek basina birakip orta sahada falan geziyordu. Isla + Dirari o mac sag tarafta normalden bir kac kat daha etkililerdi 2v1 oynadilar diye.

Hep öyleyse, bu takim onu tasiyamaz. Sag tarafta Feghouli ve solda Trezeguet olursa rakiplerin kanatlari ve bekleri icin bayram olur

Eğer Treze için absürt teklif istiyorlarsa Evertonda oynayan Vlasiç düşünülmeli.

Ucuza kiralayabilirsek iyi olur

Onu begendine göre maclarini izlemistirsin diye bir sorum var. Kasimpasa:FB macinda bu adam resmen defansa bilerek yardima gitmiyor gibi durumu vardi. Bunu diger maclardada yapiyormu? Bize karsi Trezeguetin defansa yardim etmesine hic dikkat etmedim ve Kasimpasanin maclarina bakmiyorum diye soruyorum. Adam Veigneauyü resmen her Fenerin saldirisinda tek basina birakip orta sahada falan geziyordu. Isla + Dirari o mac sag tarafta normalden bir kac kat daha etkililerdi 2v1 oynadilar diye.

Hep öyleyse, bu takim onu tasiyamaz. Sag tarafta Feghouli ve solda Trezeguet olursa rakiplerin kanatlari ve bekleri icin bayram olur

Superlig de ve dunya kupasinda izleme sansim oldu
Super ligde baslarda takim savunmasina yardim ediyor geri geliyordu ama ligin sonlarina dogru ilerdeki serbest oyuncu gibi oynadi o yuzden pek gelmedi arkalara
Kasimpasa gibi bir yerde normal
Dunya kupasinda geriye kosuyordu o konuda sikinti yasayacagimizi dusunmuyorum

Hâlâ Muriqi denilen kütüğü isteyen vizyoner gsc üyeleri görüyorum.Kendinize gelin yav...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt