Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babele okey de muriqi falan gelmesin abi bize adı sanı belli sahanda oynarken 1-0 önde başlatıcak bir forvet lazım bende bu adam kesinlikle balotellli olmalı 5 senedir söylüyorum bizim ona onun bize ihtiyacı var aranan adam baloteli

işin ilginci 5 senedir transfer nöbeti dışında post attığını da görmedik renktaş

Lanet olsun

D8urgMAW4AIaik8.jpg
Şener Alvesbayraklı h.oooo

Ne Babel nede Şener pek beğendiğim futbolcular değil. Babel’i kanat oynatırsak ayvayı yedik. Defansa pek yardım etmez. Onyekuru kadar etmez. Şener de defansif olarak pek iyi değil. Mariano giderse çok ararız. Nerden tutarsan elinde kalıyor. Sol bek lazım. Nagatomu miyadını doldurdu gibi.

Ne Babel nede Şener pek beğendiğim futbolcular değil. Babel’i kanat oynatırsak ayvayı yedik. Defansa pek yardım etmez. Onyekuru kadar etmez. Şener de defansif olarak pek iyi değil. Mariano giderse çok ararız. Nerden tutarsan elinde kalıyor. Sol bek lazım. Nagatomu miyadını doldurdu gibi.

Marianonun hücuma verdiği katkı özellikle geçen sezon çok iyiydi. bu sezonda kötü değildi.

Babel dediğimiz adam takım savunmasında sıfır biri. feg ne kdr katkı veriosa, aynı katkıyı verir savunmada. yanlış işler peşindeyiz yine

sener haberleri gercek mi cıktı
eyvahlar olsun ismi cıkan butun copler de gercek demek ki

mariano yaşlandıgı icin daha iyisin alalım derken şener çöpünü aldık o yuzden mariano 40a kadar kalsın

Ömer tombalağını şutlasalar bari
Şenerle ikisi aynı kadroda çekilmez

Marianonun hücuma verdiği katkı özellikle geçen sezon çok iyiydi. bu sezonda kötü değildi.

Babel dediğimiz adam takım savunmasında sıfır biri. feg ne kdr katkı veriosa, aynı katkıyı verir savunmada. yanlış işler peşindeyiz yine
Yaş olarakta baya var. Hoca için 1. tercih olmayacak herhalde diye düşünüyorum. Bize çok daha iyi açık oyuncuları lazım. Hem sol açık hemde sağ açık elzem. Gönül saç açıkta Skov Olsen diyor. Orta sahaya da eğer Fernando gitmeyecekse yanına Bennacer alınmalı.

Transfer çalışmaları belli ki sızmıyor, böylesi çok daha iyi (Şener' in durumu çok önceden belliydi). Medya şaklabanlarının debelenip g.tlerinden uydurdukları güya 'haber' leri fazla ciddiye alıp üstüne heyecanlı yorumlar yapıyorsunuz; biraz sakin olun yaw!...

Çoğunluğu tatmin edebilecek transferlerin yapılabilmesinin tek yolu ciddi bonservis geliri elde etmek. Menajerlerle iş birliği yapmak konusunda olumlu gelişmeler oldu son zamanlarda; şahsen iyimser olmayı tercih ediyorum...

Ha, bonservisi elinde olan yahut scout marifeti sudan ucuz adamlar umulur hep. O da zannedildiği kadar kolay olmuyor. Bonservisini eline alan adam ya kulübünde sorunlu, kimsenin talip olmadığı biridir, yahut kaliteli ve sorunsuz ise bonservis bedeli kadar imza parası ve ederinin üzerinde yıllık ücret ister. Scout işi de zor, buldukları Tetteh için 8 milyon istenmişti, bendeki izlenimi 800 binlik futbolcu, alınsa mıydı yani?..

Mariano yolcu Bana göre

1 yillik sözlesmesi kaldi,sener’de geldigine göre sag bek linnes-sener’e emanet edilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt