Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat güreşçimiydi futbolcumuydu belli değildi her topta poposunu dayayıp topu saklıyordu imza hareketi olmuştu bu rakiple güreşip duruyordu trezeguet bunun yanında dünyanın en klas adamı kalır ama gereksiz transfer olur yine de çok pahalıya kitleyecekler belli..

trezege çalım atamıyo diyen biri vardı hala burda mı
Ben diyodum halende diyorum. Trezege dribling atıyor. Calim görmek istiyorsan aç Bruma filan izle. Deli dana gibi koşarak calim atiliyorsa ne diyim. Adamın iyi bekler karşısında düzgün başarılı çalımı yok. Bişey savunurken izleyin üstten bakıp hemen yorum yapmayın. Bide laf sokmaya çalışmış. Kardeşim bu adam iyi beklere calim atamıyor çoğu başarısız aç izle laf sokmaya çalışacağına dribling ile boş alanda adam geçiyor ötesi yok. Kasımpaşa için büyük bizim için sıradan bir topçu. Diagne gibi

Ben diyodum halende diyorum. Trezege dribling atıyor. Calim görmek istiyorsan aç Bruma filan izle. Deli dana gibi koşarak calim atiliyorsa ne diyim. Adamın iyi bekler karşısında düzgün başarılı çalımı yok. Bişey savunurken izleyin üstten bakıp hemen yorum yapmayın. Bide laf sokmaya çalışmış. Kardeşim bu adam iyi beklere calim atamıyor çoğu başarısız aç izle laf sokmaya çalışacağına dribling ile boş alanda adam geçiyor ötesi yok.
tmm abi

En son böyle Visca'ya bok atılıyordu adam neredeyse tek başına Başak'ı 2 senedir şampiyon yapacaktı

Arda ve terimin barışması hakkında ne diyorsun rtş.

evladımızı parçalı forma altında izlemeye hazırsındır umarım. Hazır değilsen sana 1 çubuklu forma alabilirim
Fatih terimi bilmem lakin ardayi bu hale getiren etmenlerden birinin galatasaray oldugunu dusundugum ve bunu yeni genclerimize de yapmayi surdurudugumuzu gordugum icin yeniden formayi giymesini isterim.

Bunun icin once barcayla ve basaksehirle sozlesmesini sona erdirmesi gerekir bunu pek mumkun gormuyorum.

Bok atılacak topçu değil bence Trezeguet,gelirse belki sen haklı çıkarsın orasını bilemem

Şuradan bile anlayabilirsin kötü topçu olmadığını sanırım geçen seneydi çalışma izni olayını halledebilse EPL takımlarından gözlemciler bunu çok beğenmişler

Ama tabi EPL de milli takımda oynamak yeterli bir + durum değil.Milli takım sıralaması,geldiği lig gibi bir çok şey esas alınıyor çıkmaz diye vazgeçilmiş

iyi de Aydın, Niasse de eplde değil mi. Ndiaye de öyle. bu adamlar da vasat performans sergilediler. bunları da istediler, aldılar. Ndiayeyi çok beğenirdim ben gitti tırt olduğu ortaya çıktı. oynadığı maçlarda gösterdiği performans burada eleştiriliyordu. kiralık geldi ben ümitliydim ama performansı vasat oldu yine bu sezon. Niasseyi aldılar, adam kiralanmaktan bi hal oldu. bu sene de kiralık geçirdi galiba.

Bok falan attığım yok, 4-5 arası 1 fiyata gelirse evet. aksi durumda turşusunu kursunlar, uzak durulması gerektiğini söylüyorum. Diagneye döktük para getirdik. o adamı araplar hariç 10+ verip alacak başka bir enayi yoktur herhold yaw. vergi olayı doğruysa skandal 1 para dökülmüş kasımpaşaya. 14.4 milyon avrolardan falan bahsediliyor. Ne başarısı var bu adamın, Miroğlu daha kaliteli bnm gözümde. Onyekuru ve geliyorsa babel yeterli sol kanat için. Bizim orta sahayı sil baştan yapmamız lazım. ve agresif, ciğersiz 2 box bulmamız lzm. Para bu bölgeye dökülmeli. ve forvete.

Bolasie Ronaldinho Ronaldo filan izleyin çalım ile dribling arasındaki farkı anlamak için bence

Bu arada trezeguet bok gibi oynamadi dunya kupasinda sansizdi misir takim olarak kotuydu ztn

4377c315183a49718677070d90b694ff.gif
rB8oyFspSMmAK61TABMKpsl-5Qs054.gif

Salah sakatti
Roportajinda Oynayamadigim icin degilde Trezegueti yalniz biraktigim uzgunum demisti

Oyle buyuk topcu

Amrabat kıyaslaması yanlıs. bir kere amrabat fizik gücüyle iş yapan bir adamdı. ve bonservis bedelinin altında ezildi. 5 6 milyona treze baya iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt