Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
trezege çalım atamıyo diyen biri vardı hala burda mı
Adamin one cikan ilk ozelligi calim atmasi
Baya laf anlatmaya calismistim usendim sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trezege çalım atamıyo diyen biri vardı hala burda mı
Bilemem artik. İyi oyuncu ama. 5-6 mioya birakiyorlarsa alalim
o da haklı aslındaAdamin one cikan ilk ozelligi calim atmasi
Baya laf anlatmaya calismistim usendim sonra
Ben diyodum halende diyorum. Trezege dribling atıyor. Calim görmek istiyorsan aç Bruma filan izle. Deli dana gibi koşarak calim atiliyorsa ne diyim. Adamın iyi bekler karşısında düzgün başarılı çalımı yok. Bişey savunurken izleyin üstten bakıp hemen yorum yapmayın. Bide laf sokmaya çalışmış. Kardeşim bu adam iyi beklere calim atamıyor çoğu başarısız aç izle laf sokmaya çalışacağına dribling ile boş alanda adam geçiyor ötesi yok. Kasımpaşa için büyük bizim için sıradan bir topçu. Diagne gibitrezege çalım atamıyo diyen biri vardı hala burda mı
o da haklı aslında
çalım atmıyo içinden geçiyo rakibin lol
tmm abiBen diyodum halende diyorum. Trezege dribling atıyor. Calim görmek istiyorsan aç Bruma filan izle. Deli dana gibi koşarak calim atiliyorsa ne diyim. Adamın iyi bekler karşısında düzgün başarılı çalımı yok. Bişey savunurken izleyin üstten bakıp hemen yorum yapmayın. Bide laf sokmaya çalışmış. Kardeşim bu adam iyi beklere calim atamıyor çoğu başarısız aç izle laf sokmaya çalışacağına dribling ile boş alanda adam geçiyor ötesi yok.
Fatih terimi bilmem lakin ardayi bu hale getiren etmenlerden birinin galatasaray oldugunu dusundugum ve bunu yeni genclerimize de yapmayi surdurudugumuzu gordugum icin yeniden formayi giymesini isterim.Arda ve terimin barışması hakkında ne diyorsun rtş.
evladımızı parçalı forma altında izlemeye hazırsındır umarım. Hazır değilsen sana 1 çubuklu forma alabilirim
Bok atılacak topçu değil bence Trezeguet,gelirse belki sen haklı çıkarsın orasını bilemem
Şuradan bile anlayabilirsin kötü topçu olmadığını sanırım geçen seneydi çalışma izni olayını halledebilse EPL takımlarından gözlemciler bunu çok beğenmişler
Ama tabi EPL de milli takımda oynamak yeterli bir + durum değil.Milli takım sıralaması,geldiği lig gibi bir çok şey esas alınıyor çıkmaz diye vazgeçilmiş
Bu arada trezeguet bok gibi oynamadi dunya kupasinda sansizdi misir takim olarak kotuydu ztn
Ekli dosyayı görüntüle 48379Ekli dosyayı görüntüle 48380
messi atıyor mu calımBolasie Ronaldinho Ronaldo filan izleyin çalım ile dribling arasındaki farkı anlamak için bence
Tek adamla bahar olmuyor işte.
Alak.Salah sakatti
Roportajinda Oynayamadigim icin degilde Trezegueti yalniz biraktigim uzgunum demisti
Oyle buyuk topcu
kafadaki çalım şablonu bumessi atıyor mu calım
yanlıs anlama kafandaki calım sablonunu anlamaya calısıyorum
Salah sakatti
Roportajinda Oynayamadigim icin degilde Trezegueti yalniz biraktigim uzgunum demisti
Oyle buyuk topcu