Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Albayrak-Comolli meselesi değil ki benim söylediğim. O sadece örnekti. Ayrıca Ali Koç gibi aynı Demirören misali şirketlere bulaşmaması için eline oyuncak olarak takım verilen iş bilmez biri olursa Comolli de yolar adamı. Bahsettiğim plansızlık. Bu arada Albayrak oyuncu - yönetim arasında köprüdür sadece. Transferden anlamadığını hepimiz biliyoruz. Ben avrupada başarı istiyorum. Ligde şampiyonluk sizi kesiyorsa ne ala.
O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım. Transfer yapılacak kişileri Albayrak belirlemiyor ise ve görevi oyuncu - yönetim arasında köprü olmak ise sadece neden Albayrak'a sallıyorsun direkt olarak?
Gelelim planlama işine... Şimdi yabancı sınırın doluyken ve oyuncu satmadan oyuncu alamıyorken nasıl herşeyi önceden halledip transfer sezonunun ilk 2 gününde oyuncu getireceksin? Daha oyuncularını kaça satacağını bilemezken hangi bütçe ile pazarlığa oturup şu fiyata bu işi bağlıyoruz diyecekler?
Gelelim alınacak yabancı oyuncular tarafından duruma bakmaya... Bir yabancı oyuncu Türkiye'ye gelirken parayı ön plana tutuyor. Biz de maaş bütçelerini düşürmeye çalışıyoruz. Şimdi gelecek oyuncu için şöyle 4-5 milyonluk yıllık maaş teklifi yapmıyorsan 2-2,5 milyonlarda maaş bütçesini tutuyorsan adam ne yapacak? Öncelikle büyük liglerden gelen teklifleri değerlendirecek ve sonuna kadar da bekleyecek. Şayet düşündükleri olmaz ise bizi tercih edecek.
Böyle bir konjonktürde nasıl Ajax gibi Madrid gibi Barca gibi sezon bitmeden transferlerin bitmesini bekleyebiliyorsunuz?

O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım. Transfer yapılacak kişileri Albayrak belirlemiyor ise ve görevi oyuncu - yönetim arasında köprü olmak ise sadece neden Albayrak'a sallıyorsun direkt olarak?
Gelelim planlama işine... Şimdi yabancı sınırın doluyken ve oyuncu satmadan oyuncu alamıyorken nasıl herşeyi önceden halledip transfer sezonunun ilk 2 gününde oyuncu getireceksin? Daha oyuncularını kaça satacağını bilemezken hangi bütçe ile pazarlığa oturup şu fiyata bu işi bağlıyoruz diyecekler?
Gelelim alınacak yabancı oyuncular tarafından duruma bakmaya... Bir yabancı oyuncu Türkiye'ye gelirken parayı ön plana tutuyor. Biz de maaş bütçelerini düşürmeye çalışıyoruz. Şimdi gelecek oyuncu için şöyle 4-5 milyonluk yıllık maaş teklifi yapmıyorsan 2-2,5 milyonlarda maaş bütçesini tutuyorsan adam ne yapacak? Öncelikle büyük liglerden gelen teklifleri değerlendirecek ve sonuna kadar da bekleyecek. Şayet düşündükleri olmaz ise bizi tercih edecek.
Böyle bir konjonktürde nasıl Ajax gibi Madrid gibi Barca gibi sezon bitmeden transferlerin bitmesini bekleyebiliyorsunuz?

Levent abi bunlara birşey anlatamazsın.

Bunlar istiyor ki transfer döneminin başladığı ilk gün tüm transferler KAP’a bildirilsin. Ona göre FİFA 19 takımlarını güncellicekler.

Banega gelse Matadan fazla tutardım doğrusu, yapısı bizim için daha uygun bir oyuncu gibi karakter olarak vs de keşke gelseydi.

Bu yaz dönemi çok lanet bir perdiyod. Dünya Kupası oluyor o olmasa Avrupa Şampiyonası o olmasa Afrika Uluslar Kupası, o olmasa U 20 dünya şampiyonası hiçbirşey olmasa bile yerel seçimler oluyor onu bekliyoruz.Ne olursa olsun Ağustosun son haftası bekleniyor

Bamba yi gecen sene ben de cok istemistim. Lille bedava aldigi adami simdi 30-40'a satar muhtemelen.

Banega takima daha çabuk entegre olur

Matadan verim almak için takimi ona göre kurmak lazim, bu da zaman alir

-----Banega-----Amartey-----
Bruma----Feghouli------Onyekuru
------------Balotelli-----------

Kadroya bak , ciddi bela kadro birebirlerde falan.....................

Amartey son dönem sag bekte görev almasi ilginc

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu Linnes daha ne yapsın ? Nasıl yaransın arkadaş ? İsmini mi değiştirsin ? Brezilyalı filan mı olsun ? Linnes bu takımın 1. beki olmalı artık.

30 yaşındaki Ever Banega, geride kalan sezonda Sevilla formasıyla tüm kulvarlarda 51 maça çıkıp, 8 gol ve 11 asiste imza attı.

Fernando'nun iki senede 58 maçı var....

Ben banega’yi 10 no pozisyonunda sanıyordum, ndiaye’nin yerine alıyormusuz. Defansif olarak iyi mi ki

Ben banega’yi 10 no pozisyonunda sanıyordum, ndiaye’nin yerine alıyormusuz. Defansif olarak iyi mi ki

banegayi alirsak 8 icin alicaz reis, yani adam gecebilen sut atabilen ara pas atabilen. Corner ve Freekick adamda hepsi var cunku.

Kargalarin Sosa performansin 1-2 tik ustune dusun

Şener'e yıllık 10 falan veriyorlarsa akıllarına tüküreyim..

Kardeşim bu kadar aptallık olmaz..

Yerli oyuncuya TL cinsinden vereceksin o da en fazla 3 milyon falan olacak ha bulamıyorsan ALTYAPI dan çıkaracaksın..

Yine bjk ve fb nin döküntülerine döndük.. ne zaman bu şekilde hareket etsek sonumuz hüsran oluyor ..

Altyapımızdan 3..4 genci A takımına çıkar.. Kaliteli 2-3 oyuncu al bitir transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt