Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nesi mi extra? Fiziki ve psikolojik üstünlük.Ayrıca bu adama ne zaman forma verirsen ver hazır her nerde oynatırsan oynat. Donksuz deplasmanda maç kazanamamışsın.

Basakla sampiyonluk macinda yedigimiz golu hatirliyor musun ?

Mariano 2 ayri adami karsiliyor, orta yapan adami kaciriyor ama arkasindan kovaliyor. Orada donkun karsisinda adam ve donk o adami kovalamasi gerekirken gamsız gamsız duruyor, yurumuyor bile ve gol olan ortayi yaptiriyor rahat rahat engelleyebilecekken!!

Bu herhangi bir mac degil ve sampiyonluk maci. Dakika daha 18 !!!

Ve bu herif 2 milyon euro kemiksiz kazaniyor!!

200 bin euro maasa onun kac kati top oynayan gencler var, hayatta o adami birakmazlar oyle.

Lutfen o yedigimiz golü ve donku seyret. O gamsiz gamsiz yurumesini bana degil once kendine acikla bence sen bile oyle bir adamin GS da isi olmamasi gerektigini kendin soyleyeceksin.

Basakla sampiyonluk macinda yedigimiz golu hatirliyor musun ?

Mariano 2 ayri adami karsiliyor, orta yapan adami kaciriyor ama arkasindan kovaliyor. Orada donkun karsisinda adam ve donk o adami kovalamasi gerekirken yuruyor ve ortayi yaptiriyor!!

Bu herhangi bir mac degil ve sampiyonluk maci. Dakika daha 18 !!!

Ve bu herif 2 milyon euro kemiksiz kazaniyor!!

200 bin euro maasa onun kac kati top oynayan gencler var, hayatta o adami birakmazlar oyle.

Lutfen o yedigimiz golü ve donku seyret. O gamsiz gamsiz yurumesini bana degil once kendine acikla bence sen bile oyle bir adamin GS da isi olmamasi gerektigini kendin soyleyeceksin.

Haklısın ama Donk o dediğin konularda da tam olsa başka seviyelerde olabilirdi. Onları yapamadığı için asla büyük oyuncu olamadı.

Böyle bir kaç hataya bakacak ve fiyat skalası karşılaştırıcak olursan her futbolcuyu yerin dibine gömebiliriz. Büyük resme baktığında avantajı çok fazla. Maaşı da çok fazla.

48396

CLARIN - ARJANTİN
Önemli Not: Boca Juniors, 17M dolara mal olacak olan Daniele De Rossi transferinden vazgeçti. Gelecek haftaya kadar bitirmek istedikleri 2 transfer; Maximiliano Meza ve Ever Banega. Ama Banega'yı ekonomik nedenlerden ötürü kiralamak istiyorlar. İşler karışık!
''Öte yandan, transferi nakit parayla yapabilecek tek kulüp olan Galatasaray'ın da oyuncuya büyük ilgisi var. Boca kiralamak istiyor. Boca, Banega ile maaş konusunda mütabık fakat Sevilla ile değil!''

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu haberler için biraz daha beklemek lazım , ben de az önce Sevilla ile uzatmak için anlaşamaya vardı gibi birşey okudum. Ki ben alacağımıza inanmıyorum , ama Boca'ya gideceğine de inanmıyorum. Geçen sene Avrupa'da 51 maça çıkmış adam bu sene Arjantin ligine düşmez.

Banega konusunda hicbirsey bitmis degil, 1 hafta daha beklemek lazim.

Banega daha bu yasta Arjantin'e gitmez bence.

Şener'e yıllık 3-4 milyon TL den fazlasını verirsek yazıklar olsun. Marcao ve Luyindama yüksek ücret verdiğimizi görüp huzursuzluk verebilir.

Baneganin vizyonu Boca karismis.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Haklısın ama Donk o dediğin konularda da tam olsa başka seviyelerde olabilirdi. Onları yapamadığı için asla büyük oyuncu olamadı.

Böyle bir kaç hataya bakacak ve fiyat skalası karşılaştırıcak olursan her futbolcuyu yerin dibine gömebiliriz. Büyük resme baktığında avantajı çok fazla. Maaşı da çok fazla.

Iste ben bakiyorum, okay yokusliyu bedavaya alip yari fiyatina oynatabilirdik. Ustelik donktan cok daha kalpten oynayip daha buyuk katki sunardi.

Arkafaslar yillik kemiksiz 2 milyon euro+bonuslar cok cok buyuk para bunu anlamiyoruz. Hollandada , belcikada ne gencler ne paralara oynuyor.

Iste ben bakiyorum, okay yokusliyu bedavaya alip yari fiyatina oynatabilirdik. Ustelik donktan cok daha kalpten oynayip daha buyuk katki sunardi.

Arkafaslar yillik kemiksiz 2 milyon euro+bonuslar cok cok buyuk para bunu anlamiyoruz. Hollandada , belcikada ne gencler ne paralara oynuyor.

Ben buna katılıyorum , Okay'ı taa daha Altay zamanlarının sonunda söylemiştim. Bunlar doğru ama bunların hiçbiri Donk'un şuan son 2 şampiyonlukta da çok önemli olduğu gerçeğini değiştirmez. Tıpkı Linnes gibi.

Şener'e yıllık 3-4 milyon TL den fazlasını verirsek yazıklar olsun. Marcao ve Luyindama yüksek ücret verdiğimizi görüp huzursuzluk verebilir.

Senere marcao dan az vermemiz sart.

Sener çöpünu alip marcao nun moralini bozmamiz aptalca. Zaten semihi alip rezillik yaptik. Bi de senere marcao nun 2 kati ucret odersek seneye marcao yu kaybederiz.

O zaman da marcao yu degil dogrudan yonetimi suclarim

Sener gelecekse sirf yerli diye marcao dan az maasa gelmeli. Gelmiyorsa istedigi yere cektirip gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt