Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel 33 yaşına geldin , nereye gidicem buraya gelicem beni çok istiyolar falan , youtube hesabınla bu kadar şova kalkışacaksan gelme ya. Kafan futbolda olsun.

katilir misiniz bilmem ama ben mariano gibi yasli bi adamla 3 yil anlasma yapip anca 2 yil katki alacagima onyekuru gibi bi adami 2 yil opsiyonsuz kiralarim, maksimum verim alir öyle yollarim. veya talisca gibi direk 2 senelik adam kiralarim. tapusunu aldigin adam zaten kontrat süresinin sonuna kadar verimli olmuyor. kiraladigin adam tutmazsa kolayca geri gönderirsin. fatih hocayla birlikte en istekli oyunculardan biri kiralik onyekuruydu. basariya ac oyuncu lazim.

Linnes sol beke geçip bir anda Nagatomo da satılabilir Mariano beklerken

Bu sene Linnes'in sol tarafta yaptığı işler pek de küçümsenecek cinsten değil.

Büyük maçlarda falan çok büyük oynadı. Beşiktaş'a geçen sene attığı gol bu sene ilkyarıda Fener'e attığı gol.

Ayrıca bir sağda bir solda oynayan bir bek oyuncusuna göre 4 gol 2 asist fena bir rakım değil , ki asist bir tık daha fazla olsa 10M avrupa'da zaten.

Linnesin baska takima gitmek isteyecegini düsünmüyorum. Kendisi 2-3 yil sonra Ülkesine geri dönmek istedigini okumustum. Cocuklari kendi ülkesinde okula gitmesini istiyormus Linnes çifti

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Büyük maçlarda falan çok büyük oynadı. Beşiktaş'a geçen sene attığı gol bu sene ilkyarıda Fener'e attığı gol.

Ayrıca bir sağda bir solda oynayan bir bek oyuncusuna göre 4 gol 2 asist fena bir rakım değil , ki asist bir tık daha fazla olsa 10M avrupa'da zaten.
Bir de sürekli oynamadığı gerçeği var. O halde bile bu şekilde hazır olmak büyük başarı...

Umut Bulut’u Demirspor alacak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt