Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D8u0Aa5X4AAObZh.jpg

Selçuk'la sözleşme uzattık bu saatten sonra Umut gelse de koymaz bana:)

İspanyol kulübü Real Betis, bu yaz transfer döneminde Fas Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak için Al Hilal ve Al Ittihad ile mücadele ediyor. (@hsetzlernews)

Kombine çıkartıyorlar alacakları isimler Şener,Umut,Aytaç falan.Tam pazarlama uzmanı bir klüp emareleri

katilir misiniz bilmem ama ben mariano gibi yasli bi adamla 3 yil anlasma yapip anca 2 yil katki alacagima onyekuru gibi bi adami 2 yil opsiyonsuz kiralarim, maksimum verim alir öyle yollarim. veya talisca gibi direk 2 senelik adam kiralarim. tapusunu aldigin adam zaten kontrat süresinin sonuna kadar verimli olmuyor. kiraladigin adam tutmazsa kolayca geri gönderirsin. fatih hocayla birlikte en istekli oyunculardan biri kiralik onyekuruydu. basariya ac oyuncu lazim.

Mesela Vedat Muriç peşinde koşup adamların 10 mil.€ bonservisi aşağı çekmesini beklemek yerine Mitroglou'dan medet ummak yerine Watford'un Huesca'ya kiraladığı Cucho Hernández ile kiralık sözleşme imzalayalım tutarsa ne ala tutmazsa da kaybımız çok büyük olmaz veya ManCity'nin Girona'ya kiraladığı orta saha Douglas Luiz var şans verilecek adam ManCity'nin de kiralama konusunda sorun çıkaracağını zannetmiyorum

Ama bunun dengesini kurmak önemli reis mesela Muslera & Feghouli gibi adamlar tecrübeli maddi açıdan doymuş adamlar ama bu seneki şampiyonluğu en çok isteyen adamlardandı. Muslera & Feghouli gibi tecrübeli ve kalite sahibi adamların yanına Marcao&Luyindama&Onyekuru gibi genç isimler ile doldur sonra Linnes gibi çalışkan 1-2 futbolcun olsun sahada

Ama bu takıma hücumda 1 tane usta ayak lazım, Feghouli mesela sazı eline aldığı zaman rahatça maç izlememizi sağladı bu sene ama artık Avrupa da başarı istiyorsak sadece Feghouli ile olmaz bu iş bu yüzden Brahimi & Mata & Banega gibi usta isimlerden birisinin gelmesini çok istiyorum

Yoksa tüm takımı Onyekuru gibi çaylak futbolcular ile kuramayız Marcao gibi 11 tane scout transferi yapıp 11 tanesinde de isabetli olmamız çok zor tam tersine Feghouli gibi kaliteli ama fizik olarak düşüş yaşamış adamlarla da dolduramayız takımı bu işin dengesini kurmak önemli

Gençlerbirliği, 2017 yılında 2,5 milyon euroya Galatasaray'a sattığı Ahmet Çalık için 750 bin euro teklif etti.

İspanyol kulübü Real Betis, bu yaz transfer döneminde Fas Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak için Al Hilal ve Al Ittihad ile mücadele ediyor. (@hsetzlernews)
Gerçekten Belhanda'ya ciddi talip çıktığı için Banega / Mata isimleri gündeme gelmiş olabilir mi ? daha önce de Chiquinho diye bir gencin ismi geçmişti

bu babel podolskiden daha büyük bir ilgi fahisesi olacak ama katki sagladigi müddetçe sorun olmaz

Yahu ne Umut Bulut’u ya..
Umut Bulut transferi benim için Messi Galatasaray da transferinden hiç bir farkı yok gerçekleşmesi anlamında..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela Vedat Muriç peşinde koşup adamların 10 mil.€ bonservisi aşağı çekmesini beklemek yerine Mitroglou'dan medet ummak yerine Watford'un Huesca'ya kiraladığı Cucho Hernández ile kiralık sözleşme imzalayalım tutarsa ne ala tutmazsa da kaybımız çok büyük olmaz veya ManCity'nin Girona'ya kiraladığı orta saha Douglas Luiz var şans verilecek adam ManCity'nin de kiralama konusunda sorun çıkaracağını zannetmiyorum

Ama bunun dengesini kurmak önemli reis mesela Muslera & Feghouli gibi adamlar tecrübeli maddi açıdan doymuş adamlar ama bu seneki şampiyonluğu en çok isteyen adamlardandı. Muslera & Feghouli gibi tecrübeli ve kalite sahibi adamların yanına Marcao&Luyindama&Onyekuru gibi genç isimler ile doldur sonra Linnes gibi çalışkan 1-2 futbolcun olsun sahada

Ama bu takıma hücumda 1 tane usta ayak lazım, Feghouli mesela sazı eline aldığı zaman rahatça maç izlememizi sağladı bu sene ama artık Avrupa da başarı istiyorsak sadece Feghouli ile olmaz bu iş bu yüzden Brahimi & Mata & Banega gibi usta isimlerden birisinin gelmesini çok istiyorum

Yoksa tüm takımı Onyekuru gibi çaylak futbolcular ile kuramayız Marcao gibi 11 tane scout transferi yapıp 11 tanesinde de isabetli olmamız çok zor tam tersine Feghouli gibi kaliteli ama fizik olarak düşüş yaşamış adamlarla da dolduramayız takımı bu işin dengesini kurmak önemli
Hücumda 1 tane (Feghouli)
Orta sahada 1 tane (???)
Defansta 1 tane (Muslera)

Usta oyuncu yeterli bence. Fernando falan bu kategoriye kesinlikle girmiyor. Usta oyuncularin takimin tartismasiz katki saglayan oyunculari olmasi gerekir. Öyle 10 mac sakat olan adamla yola cikilmaz.

Mariano ve Nagatomo'nun yerine kesinlikle 2 daha genc bek oyuncusu olmali ilk 11'de. Alberto Moreno'yu almamiz lazim.

Belhanda'yi satip Feg'i 10 numaraya cekip skorer bir sag kanat almamiz lazim.

Denge önemli ama biz daha yeni yeni uyanmaya basladik. Fatih Hoca'nin Miranda'yi aldirmamasi önemliydi bu anlamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt