Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.793
- 19.399
- 2.193
15 mil.€ bonservis ile 1 forvet 1 orta saha birden alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 mil.€ bonservis ile 1 forvet 1 orta saha birden alabiliriz

Belçika liginden alacağın birçok topçu burda is yapar. Yanına kalite isimler koyduğun müddetçeYok mu Belçka liginden cevval ortasaha ve forvetler kimsenin bilmediği.Gerçi Belçika ligi scoutları var onlar bilirler![]()
![]()
![]()
Belçika liginden alacağın birçok topçu burda is yapar. Yanına kalite isimler koyduğun müddetçe
WtfUmut Bulut hayırlı olsun.
Albayrak oyuncu bulup transfer etmeye gitmiyor ki... Teknik ekip ve scout ekibinin istediği oyuncular için gidiyor ve pazarlık yapıyor. Bütçe doğrultusunda transfer oluyorsa oluyor olmuyorsa da olmuyor.Ben sadece o işe yarar anlamında söyledim onu. Transferi Albayrak yapmıyor demedim ki. Albayrak gibi amatör ruhlu bir insanın yaptığı transferleride biliyoruz. Plansızlık,programsızlık diz boyu. Örnek Diagne. 1 ay boyunca forvet bulamadılar gittiler Diagne'ye 13 M bastılar. Şimdi yana yakıla en azından zarar ettirmeyecek teklif arıyorlar. Bu ihanet değilse en basitinden iş bilmezliktir. Dünya futbol piyasasından gram haberi olmayan adamlar transfer yapıyor bizde. Bana kalsa Terim'e de bırakmamak lazım transferi. Sneijder değil Kaka'yı istiyorum diyebilen, Şener çöpünün transferini isteyen biri o da.
Allah'tan scout ekibi biraz işe yarıyor da Marcao gibi oyuncular gelebiliyor.
okan buruk cok iyi topcuydu, ne yazik ki cok erken ayrildi ve emre ile inter'e gitmisti, orada da gerekli degeri görmedi lakin o zaman ki inter felaket bir takimdi: zanetti, vieri, alvaro recoba, vs. vs.
Albayrak oyuncu bulup transfer etmeye gitmiyor ki... Teknik ekip ve scout ekibinin istediği oyuncular için gidiyor ve pazarlık yapıyor. Bütçe doğrultusunda transfer oluyorsa oluyor olmuyorsa da olmuyor.
Ayrıca Fatih Terim'in Marcao ve Lyundama gibi oyunculara alın bu oyuncuları demese kulübün o oyuncuları alma yetkisi olabilir mi? Diagne olayında da 1 ay oyunca forvet bulamamazlık gibi bir olay olmadı bence. Alan'ı almak için aylarca uğraştılar ki oyuncu ile daha önceden anlaşılmıştı. En sonunda öyle ya da böyle alınamadı oyuncu.
Gelelim Sniejder olayına. O gün Terim gerçekten eski takımında parlayan Kaka'yı istemiş olabilir Sniejder yerine ki teknik açıdan haklı sebepleri de olabilir. Siz Sniejder'i çok seviyor olabilirsiniz belki ama ben ilk sezonu dışında Sniejder'in faydasından çok zararı olduğu kanısındayım ki yine de Terim aldı oynattı ve başarı kazandı. Sniejder olayını çok uzatmayayım saatlerce konuşabilirim.
Gelelim Şener çöpüne. Yerli bonservis ücreti ödenmeyecek olan alternatif bir isim bulalım bakalım? Kim var kimi getirebilirsin büyük takımda oynamış olan?
Şöyle söyleyeyim yerlisi yabancısı herkesin en sevdiği iki isim Albayrak ve Terim takımın içerisinde. Geçmiş yılları bir hatırlayalım. Ünal Aysal Terim'i göndermek için 2. senenin sonunda Ali Dürüst ve Albayrak'ı gönderir. Terim'e baskı uygular ve gitmesine neden olur. Ardından çöküş dönemi başlar. Daha sonra Başkan Duygun Yarsuvat olur. Ali Düsürt ve Albayrak tekrar yönetimdedir. Başta Hamza Hamzaoğlu gibi bir adam varken bile şampiyonluk gelir. Son hafta Dursun Özbek gelir ve şampiyonluk kutlamalarına bu ikiliyi çağırmaz ve ardından da görevlerine son verir. Yine karanlık günler başlar. En sonunda Fatih Terim ile anlaşır ve akabinde Mustafa Cengiz Başkan olur. İlk icraatı da yönetime Albayrak ismini almak olur ve Terim Albayrak olarak 2 sene üst üste şampiyonluklar gelir.
Bu adam amatördür, söylediğin şeyleri bazen gerçekleştiremiyor olabilir ama bu adamların Galatasaray için çok büyük emekler harcadığı ve bu adamlar ile Galatasaray'ın başarıya ulaştığı gerçeğini kimse değiştiremez. Böyle adamlar takım için her şeylerini ortaya koyar ve takımdaki oyuncular olsun kulüp çalışanları olsun böylesi adamlar için ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf eder ve başarı da öyle gelir.
Tam bir iş bitirici team.
Penalti da yaptirdi sanirim?Büyük maçlarda falan çok büyük oynadı. Beşiktaş'a geçen sene attığı gol bu sene ilkyarıda Fener'e attığı gol.
Ayrıca bir sağda bir solda oynayan bir bek oyuncusuna göre 4 gol 2 asist fena bir rakım değil , ki asist bir tık daha fazla olsa 10M avrupa'da zaten.