Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borissia Dortmund milli takımımıza geçtiği için sözleşme yapmamışlar.Beşiktaş ve biz ilgileniyomuşuz..

Yuh böyle oynamışsa bunu niye oynatmamışlar bir de çocuk 20 yaşına gelmiş yaş farkından dolayı bu videoda iyi gözükmüş olabilir

Edit : Video 2017 denmiş

Yuh böyle oynamışsa bunu niye oynatmamışlar bir de çocuk 20 yaşına gelmiş yaş farkından dolayı bu videoda iyi gözükmüş olabilir
Almanya milli takımından bize geçtiği için sözleşme yapmamışlar.Bu olmazsa başka bi bonservissiz genç futbolcu almalıyız.Bu videoyu 2 yıl önce paylaşmışlar..

Şöyle bir haber var

Diagne'yi 15 mil.€ bonservis ile satabilirsek yüz yılın hamlesi olur benim için

açıkçası foruma suriyeli bir Galatasaray taraftarı almamız lazım en azından arabistan veya katar kaynaklı teklifleri doğru tercüme etmesi açısından

Şener - Jimmy - Babel beleş , Sonrada Diagne satılıp Banega ve üst düzey bir forvet alsak yeter. Yedek kaleciyi , kanadı falan boşverdim

Son düzenleme:
Levent abi bunlara birşey anlatamazsın.

Bunlar istiyor ki transfer döneminin başladığı ilk gün tüm transferler KAP’a bildirilsin. Ona göre FİFA 19 takımlarını güncellicekler.

Tabiki canım bu taraftarlar gerizekalı, iş bilmez, fmci...

ama senelerdir transferlerde fiyaskolara imza atıp klübü ekonomik olarak batma noktasına getiren adamlar süper...

kimse ilk gün bütün transferler açıklansın demiyor.
ama bonservsi elinde olan adamlarla ilgileniyorsan açıklayabilirsin.
yahu bu klübün o kadar profesyoneli var.Koca sezon ne iş yapıyor bu adamlar.
o kadar yöneteci var.Hiçbirisinin bir halt yediği yok.Ancak çevresindeki insanlara Galatasarayda yöneticiyim diye hava atarlar.

Galatasaray özellikle transfer dönemlerinde doğru yönetilseydi hem ekonomi olarak hem avrupa kupalarında çok farlı seviyelerde olabilirdi.

Ama bizim başımızaki adamlar o kadar fazla körü körüne savunuluyor ki bu hataların tekrar tekrar yapılması çok normal.

Allah aşkına örnek verirsek şener kimdir..Adamın sözleşme durumu belli ..
Eğer istiyorsan koyarsın önüne sözleşmeyi kabul ederse eder etmezse bakarsın yoluna..bu kadar uzatmanın ne anlam var. tabiki resmiyette net olarak birşey yok.Ama varsa böyle bir ilgi bu tarz transferler uzatılmaz yahu..
Galatasarayında bir marka değeri var.Eyvallah uzun sürecek transferlerde olurda ama biz hepsini zorlaştırıyoruz.

Mantıklı düşünmek lazım. Mata gelirse Banega gereksiz olur. Mata gibi adamı 10 numara yapicaksan arkasında koşan adamlar lazım. Ama aynı zamanda iyide pas atabilmeleri lazım. Yani oyunu iki yönlü oynayabilen olması lazım en az birinin. Banega gelirse birazcık daha rahatlatır seni koşup mücadele ettiği için. O zamanda 8 numara ihtiyacın çok sivri kriterlere göre olmayabilir. Mata demek yanına en az Herrera gibi bı orta saha daha olması demek onuda bulmak zor. Burdaki kararı iyi vermemiz gerekiyor. Bana Banega daha mantıklı geliyor çünkü ikinci orta saha işi de zor gerçekten. Ha gün sonunda belki ikisi ile de ilgilenmiyoruz bilmiyorum ki bana şuan en yakın gelen hissiyat bu :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt