Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4,5-5 milyon euro alıyomuş.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemezse kendi bilir..Fransadan dışarı çıkmaz o. Tabi kulübü üstüne yaparsan iş değişir.
Bi yerde okumuştum ben arfa Fransa dışında başarılı olamayacağına inanmış artık bu nedenle son 3 tercihi hep fransızlar.4,5-5 milyon euro alıyomuş.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemezse kendi bilir..
Fransa'da buraya göre vergi daha fazla.3,5-4 milyon euro maaşı verirsek gelir..Bi yerde okumuştum ben arfa Fransa dışında başarılı olamayacağına inanmış artık bu nedenle son 3 tercihi hep fransızlar.
Alakasız olacak ama Liverpool Şlyi kazanmasına rağmen bir bana mı hala looser gibi geliyor.. Premier lig ne önemliymiş arkadaş o algıyı aşamıyorum bir türlü sanki adamlar başarısız olmuşlar da kadroları dağılacak gibi geliyor.. Halbuki alınabilecek en büyük kupa sanki Citynin şampiyonluğu daha çok konuşuldu gibi geliyor
Alakasız olacak ama Liverpool Şlyi kazanmasına rağmen bir bana mı hala looser gibi geliyor.. Premier lig ne önemliymiş arkadaş o algıyı aşamıyorum bir türlü sanki adamlar başarısız olmuşlar da kadroları dağılacak gibi geliyor.. Halbuki alınabilecek en büyük kupa sanki Citynin şampiyonluğu daha çok konuşuldu gibi geliyor
fiyasko bir hakemlen kazandiklari icindir heis. ayriyetten yerelde champ ol da gel derler adama. ligde habire choke edip duruyorlar leicester bile champ oldu bunlar olamadi
2 yıl üst üste CL finali oynadılar birinde kaybedip diğerinde kazandılar. CL'yi kazanırken aynı zamanda Premier Lig de 97 puan yapıp ligi tek mağlubiyetle bitirdiler. Hem CL de finale çıkacaksın hem de premier ligde bu kadar puan toplayacaksın gerçekten çok zor iş. Klopp bu gidişle bir şekilde premier lig şampiyonu olur. Klopp'un Dortmund zamanlarını hatırlayın ilk önce ligi 6. sonraki sezon ise 5. bitirmişti. Daha sonra sistemi oturtarak sonraki yıllarda üst üste 2 lig şampiyonu olup CL de final oynadılar. Klopp'lu Liverpool er ya da geç premier lig şampiyonluğunu kazanacaktır.
Haklısın ama olmayacak iş değil bazen hepsi çuvallayabiliyor bknz : Leicester'ın şampiyon olduğu sezon.Ben ezelden beri Liverpoola sempati duyarım Avrupada ama hala tatmin etmiyor taraftarı.. İşin kötü yanı kloppun Almanyada tek rakibi vardı hani onu kötü yakalarsın olur burada city çuvallasa chelsea çıkıyor o çuvallasa Manu arada bir tottenham - arsenal sivriliyor çok garip bir lig..
Bu yıl Cityye verilen şampiyonluk Klopp gibi bir hocaya hiç yakışmadı.. Bazen diyorum keşke barcaya elenseydi de Premier ligi kazansaydı..
Galatasaraylı arkadaşını da getir..
Ulan sosyal medyada bile siktir çekiyorlar şikecilere. 
bizde belhanda gitmeden ben arfa imkansız bence