Ömer Karataş
Parçalı Üye
- 20 Mayıs 2011
- 4.978
- 2.975
- 1.913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafasindan uydurup veli yigit yazmamistir. bir yerden okuyup paylasmistir burada. Zaten banega olayinda arjantin medyasinda bizim isimimiz gecmiyor artik.
Kimseden o parayı kazanamaz İngiltere ve Çin dışında.
Rabiot 1-2 falan kazanıyordu gidip brüt 10 isterse normal vermemeleri zaten daha iyileri var artık ellerinde De Jong ve Arthur.Barçanın maddi nedenlerden dolayı anlaşamadığı oyuncuyu nasıl getireceksin hocam.Barcelonada ücret skalası 10 milyona dayanmışken ortalama
arjantin medyasi banega zu boca diyor. Daha dogrusu görüsmeleri siklastirmislar. Bizi hic yazmiyorlar artikson cumleni anlamadim
Size güzel bir haber vereyim. Kulüpten birinden hemde duyum olarak veriyorum. Kaynak sormayınız.
"EVER BANEGA" gelecek sezon GALATASARAY'ımızda olacak. Kaynak MERT tereddüte düşenler için belirteyim.
Paris çok adam aldı o bölgeye Lo Celso var ondan daha iyi, Paredes alındı zaten Verratti de var.Parise gidecekmis diyorlar. Draxlerin 7,2 + primler aldigi yerde, Herrerada 3 sene üzeri imza parasiyle falan beraber ortalama 10 milyon alirsa fazla sasirmam.
arjantin medyasi banega zu boca diyor. Daha dogrusu görüsmeleri siklastirmislar. Bizi hic yazmiyorlar artik
Boca nereye alıyor ya, o kadar bütçesi yok arjantin takımlarının.arjantin medyasi banega zu boca diyor. Daha dogrusu görüsmeleri siklastirmislar. Bizi hic yazmiyorlar artik
Paris çok adam aldı o bölgeye Lo Celso var ondan daha iyi, Paredes alındı zaten Verratti de var.
Belki ffp olayından alınır.
Biliyorum da kiralıktı Betis'te.Lo Celso 1 senedir Real Betiste ve orda iyi costu. Bence belese giden Rabiotun yerini Herrerayla doldurmaya calisacaklar.