Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barçanın maddi nedenlerden dolayı anlaşamadığı oyuncuyu nasıl getireceksin hocam.Barcelonada ücret skalası 10 milyona dayanmışken ortalama
Rabiot 1-2 falan kazanıyordu gidip brüt 10 isterse normal vermemeleri zaten daha iyileri var artık ellerinde De Jong ve Arthur.

Zaten bizim için demedim ben, ortalama üstü Avrupa kulüpleri için muazzam bir pazar var. Menajerler futbolu bu noktaya getirdi buna önlem alınmazsa kimse sözleşme uzatmayacak bundan sonra.

pehlivan ve veliye göre, Banega, Muriç ve Jimmy D. transferleri kısa süre içinde bitecek.

Size güzel bir haber vereyim. Kulüpten birinden hemde duyum olarak veriyorum. Kaynak sormayınız.
"EVER BANEGA" gelecek sezon GALATASARAY'ımızda olacak. Kaynak MERT tereddüte düşenler için belirteyim.

levent abiniz dedimi lıke'a boğun. hasan abiniz dedimi oooooovvvvvvvvvvvv....

şaka şaka. selamlar bu arada üstad..

Parise gidecekmis diyorlar. Draxlerin 7,2 + primler aldigi yerde, Herrerada 3 sene üzeri imza parasiyle falan beraber ortalama 10 milyon alirsa fazla sasirmam.
Paris çok adam aldı o bölgeye Lo Celso var ondan daha iyi, Paredes alındı zaten Verratti de var.

Belki ffp olayından alınır.

Banega iyi transfer,umarım başarılı olur.

Yalnız Banega Muriç gibi isimler gerçekleşmeye yakınsa Diagne'yi satttık diyebiliriz ona güvenerek harcarız bu paraları ancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt