Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.495
- 106.106
- 4.738
Orta saha daki yas ortalamasi 30 olan bir Galatasaray kadrosu olusacagini zannetmiyorum , ummuyorum da.
Ortasaha icin yas problem degil bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha daki yas ortalamasi 30 olan bir Galatasaray kadrosu olusacagini zannetmiyorum , ummuyorum da.
Bacılarınızı saklayın diyebilir miyiz rakiplere?Banega ___ Nainggolan
_______Mata
ha
HAA
HAAA?!
Galatasaray'lıları kandırmayalım Deniz Bey.
Avrupa icin problem. Ligde sorun cikmaz bencede. Anderlecht'in, Benfica'nin ergen topculari yine top gostermez bize.Ortasaha icin yas problem degil bence
Sırf bacıları değil, bütün semti saklamak farz olacak.Bacılarınızı saklayın diyebilir miyiz rakiplere?
Welbeck'in hayallerini süsleyen biri olduğunu düşünüyorum Ulu Bey.Galatasaray'lıları kandırmayalım Deniz Bey.
Welbeck de var
—————Muslera
Linnes—Luy—Marcao—Yuto
———-Banega—Nainggo
Feg————Mata———Bruma
—————-Rondon
Babel, şener, töre, türüç, jimmy, kenan karaman da bench olacak.
Almanyadaki mevzu sanırım bruma ve kenan olacak. Neyse duyum değil bu, gaza gelmeyin hemen. Oluşması tahmin edilen kadro.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
—————Muslera
Linnes—Luy—Marcao—Yuto
———-Banega—Nainggo
Feg————Mata———Bruma
—————-Rondon
Almanyadaki mevzu sanırım bruma ve kenan olacak. Neyse duyum değil bu, gaza gelmeyin hemen. Oluşması tahmin edilen kadro.
Rüyalarımda Zenci Santaforlar görüyorum... Ne anlamı var ?Welbeck'in hayallerini süsleyen biri olduğunu düşünüyorum Ulu Bey.
Zor baba zor. Olmaz o is.—————Muslera
Linnes—Luy—Marcao—Yuto
———-Banega—Nainggo
Feg————Mata———Bruma
—————-Rondon
Bonservis açısından sorun değil Bruma&Nainggolan kiralık ve Mata&Rondon bonservissiz. Banega ve Luyindama'nın bonservisi ve kiralama ücretleri ödenir
Bu kadronun sıkıntısı bir tek yaş olur
Onu işin üstadlarına bırakmak lazım diye düşünüyorumRüyalarımda Zenci Santaforlar görüyorum... Ne anlamı var ?
Bitik olmadigi surece yasin avrupada da onemsiz oldugunu dusunuyorumAvrupa icin problem. Ligde sorun cikmaz bencede. Anderlecht'in, Benfica'nin ergen topculari yine top gostermez bize.