Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Alkolik dedeeeeeeeem.![]()
Dede patlat bir bomba kuruduk be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkolik dedeeeeeeeem.![]()
Dede patlat bir bomba kuruduk be
Boss omerin amelini kapatmistir bu pozisyonda
Kruseninkini odeseymis yaİlk başlarda mert hakana çok kızıyordum ama çocuk karaktersizde olsa net olarak haklı bizim yönetime güvenmemis bunlardan ben para alamam demiş sonuna kadarda haklı belki azılı fener düşmanı ama yalı çocuğu parasını tıkır tıkır oder
Bak bakayım Kruse'nin maaşı ödenmiş mi?İlk başlarda mert hakana çok kızıyordum ama çocuk karaktersizde olsa net olarak haklı bizim yönetime güvenmemis bunlardan ben para alamam demiş sonuna kadarda haklı belki azılı fener düşmanı ama yalı çocuğu parasını tıkır tıkır oder
kimseyi alamayınca 1 yıldır top oynamayan adamı alalım bari demişler.Galatasaray, 23 yaşındaki savunmacı Oscar Cabezas ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı.
[@mozgursancar]
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok deve...Yonetim malesef transferde yine sinifta kaldi.
Bu saaten sonra Pogba & Kante alsalar yine sinifta kalmis olacaklar cunku lig 2 hafta sonra basliyor.
O dönem bence kimse için cebinden para vermedi ama yeni sezon için adam gözü karartti önünde seçim var yani komple cebinden veriyor yoksa su transferlerin hangisini alabileceklerdi yani özetle mert karaktersiz olsada haklı bence biz bir söz vermişiz anlaşmaya uymamisizBak bakayım Kruse'nin maaşı ödenmiş mi?
Bu arkadaş kim
Pogba covide yakalanmış yani pogba işi de yatarYonetim malesef transferde yine sinifta kaldi.
Bu saaten sonra Pogba & Kante alsalar yine sinifta kalmis olacaklar cunku lig 2 hafta sonra basliyor.
Bu arkadaş kim