Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar saçma bir düşünce yaw? FFP varmış, satmadan oyuncu alamıyormuşuz... Satın o zaman. Biz mi oyuncuları pazarlayacağız? Gol kralı Gomis'i 6 milyona verenler, Arapların taptığı Maicon'u 1.5 milyona verenler biz miyiz? Sadece almada değil satmada da beceriksizsiniz!

diagne yi fbye verelim 1 ay içinde en az 15 e araplara satarlar

Zivkovic baya potansiyelli bir herifti ancak sakatlık problemi vardı diye hatırlıyorum.

Ortam çok gergin, herkes çok gergin.

Nerede bu transferler?

#apoparalarnerde#

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transferi adam mi yapiyor bir yonetici haftaya diyor adamda haftaya diyor senin yonetimin beceriksizse adamin sucu ne

Sen bu haberleri direk baskandan alsan onunda dedikleri tutmadiginda baskanada kolpaci dersiniz adi ustunde duyum transferin dunya kadar asamasi var her dedigi tutan duyumcu olmaz zaten ona muneccim denir bu kafa yuzunden seref aydin ve diger duyumcular formu terketti
size adam yarin saat 8 de gelicek diye duyum olcak yarin 8 de gelicek 8:30 olsa kolpaci damgasini yapistirin gitsin
öncelikle bu arkadaşlara duyumjn ne olduğunu anlatmak lazım. Örneğin transfer listemizde 15 ortasaha 8 forvet vs. Vardır bunlarla görüşülür uygun olan transfer edilir. Bunlara ek olarak menajer önermesi veya fırsat transferi de çıkabilir bunlar da transfer edilebilir. Duyumcu bu listeden yada fırsatlardan haber verir ki özgür Ayten sır şeref aydirdir gurrpegi dur bunu birçok kez yaptılar. Ama bu millet telaffuz edilen her adamın gelmesini bekliyip gelmeyince kolpaci vs yaftasini yapıştırmaya behis görmüyorlar. Ki bu kişilerin bazıları borsaya bildirilmiş oradan dönmüş olmasına rağmen ısrarla devam edip insanları kusturup hakaret te edebiliyorlar sonrada hiçbirsey olmamış gibi foruma girip haber de cikmiyo yaa diyebilme kabiliyeti gösteriyorlar.

Transfermarkt e göre %100 bizdeymiş:
Aynı senin benim gibi insanlar belirliyor bu oranları haberleri veya futbolcuların piyasa değerlerini o yüzden çok geçerli bir site değil benim gözümde

Galatasaray, Fred'i kiralamak için harekete geçti. [Asist Analiz]

işleri güçleri yalan dolan

Benim anlamadığım madem taraftarı oyalamak için bir isim atıyorsun bari adam akıllı birinin ismini sür piyasaya Moder / Fred filan çok kesmiyor şöyle salla bir James Rodriguez & Cavani filan da vakit geçsin

Gremio Başkan Yardımcısı Paulo Luz: "Belhanda ile ilgili bir bilgim yok. Çok geniş bir oyuncu veritabanımız var, bu futbolcu bizim dikkatimizi çekmedi."

Ahmet Denizci den daha geçerli benim gözümde. Ya da G sevdalısından.
Galatasaray'ın transferleri hakkında bir bilgi çıktıysa olumlu mu olumsuz mu diye bakıyorum olumsuz ise %99 doğrudur sonra 2. kriter saçma gereksiz bir hamle mi ? gereksiz ise %99 da o doğrudur

Moder/Zivkovic filan değil de Aytaç Kara/Alpaslan Öztürk haberlerinin çıkmasını bekliyorum ben transferin son 2-3 günü anca o zaman inanırım çıkan haberlere

Galatasaray'ın transferleri hakkında bir bilgi çıktıysa olumlu mu olumsuz mu diye bakıyorum olumsuz ise %99 doğrudur sonra 2. kriter saçma gereksiz bir hamle mi ? gereksiz ise %99 da o doğrudur

Moder/Zivkovic filan değil de Aytaç Kara/Alpaslan Öztürk haberlerinin çıkmasını bekliyorum ben transferin son 2-3 günü anca o zaman inanırım çıkan haberlere
M.Ekici yi alacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt