Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene 3 farklı tarzda 6 numara aldık hepsi iyi isimler olmasına rağmen patladık aynı şeyi bu sene yapmayalım lerma,seri diyenler var kesinlikle hata yapmış oluruz lerma veya o tarzda 6 numara şart önüne ya iki 8 numara ya da biri 8 biri 10 numara alıp kanat transferine geçelim adı geçen zivkovicte sıkıntı var belli bonservissiz diye atlamamak lazım mesela kolombiyalı çocuk olabilir JOHAN CARBONERO..

Zivkovic baya potansiyelli bir herifti ancak sakatlık problemi vardı diye hatırlıyorum.
salagin teki olmus cikmis, rotasyonda bile zar zor yer buldu benficada bi ara maca girdi bikac dk sora kirmizi yedi cikti yanlis degilsem moreirense gibi vasat alti bi dep maciydi takim yenilirken. benficanin elinde patlayan nadir potansiyellerden

Bunun yapılabilmesi için ilk önce kulübün kendi taraftarının oyuncuya tüm sosyal platfaormlarda küfürler etmemesi, kötülememesi, her haberin paylaşımın altına çöp dememesi de lazım tek suçlu yönetim değil bunları yapanlarda bir o kadar suçlu kulübün kendi taraftarı oyuncunun itibarını her yerde bok etsin sonra neden teklif gelmiyor neden acaba?

Fred son maçların hepsinde oynadı ve gayet başarılı bir performans sergiledi
Bana hiç inandırıcı gelmedi
Bize kalmaz

Eskiden gs sözlükte querrepergi miydi neydi o vardı. Transfer haberi veriyordu? Adam öldü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt