- 3 Temmuz 2012
- 139.106
- 87.666
- 5.338
Sakin olun fatih bey hocanız gol diyor yani memnunmuşMemnunmus guya.Ondan kampa yetistirin dedi transferleri
istifa etmesı gerekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin olun fatih bey hocanız gol diyor yani memnunmuşMemnunmus guya.Ondan kampa yetistirin dedi transferleri
KaldıramazZuahahah adam ingilterede oynuyor
Evet ara ara gözlemlerimizi paylaşalım.birazdan lech maçını izlicem bakalım BİZİM MODER napacak
bu iki lavuk geçen maçta bi şey yapamamıstı abi, gözüm benim solbekte olacak saraççi sonrası roket olurEvet ara ara gözlemlerimizi paylaşalım.
Sol bek için bu Badou'nun eski takımında bize yazılan çocuk iyi duruyor.bu iki lavuk geçen maçta bi şey yapamamıstı abi, gözüm benim solbekte olacak saraççi sonrası roket olur
Sag bek Gumny'i de izle iyi bir potansiyelbirazdan lech maçını izlicem bakalım BİZİM MODER napacak
Hayal kurmayı geçtim, zaten beğenilmedi forumda.....Arkadaşlar Fred gecen sezon 37 maça çıkmış rotasyon oyuncusu bile diyemeyiz. Manu neden kiralasın hadi Lerma bi alt lig olduğu icin gelme ihtimali var.(zor da olsa) Ama fred hayali kurmayın.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.hafta gs 1-0 fb
58' belhanda
o da temiz topcu doğru. bu solbek augustinsson vardı ya iyi orta açan werder almıstı onun kardeşi de iyi solbekSol bek için bu Badou'nun eski takımında bize yazılan çocuk iyi duruyor.
valla bizim 2 eleman dısında diğerleri daha iyi gibi ya. sağ acıkta 17 yasındaki kaminski en eforlu oyuncuydu hücumda kaçırdı 2 tane ama 17 yaşında bizimkileri bakkala yollamıyo annesiSag bek Gumny'i de izle iyi bir potansiyel
Ali Naci Küçük: "Fatih Terim genel olarak kadrodan memnun."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
28 inden sonra diyorlardıkerem için hangi tarih veriliyodu