Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereki transferlerin yapılması yönünde başlatılan etkinliğin akşamında Ali Naci Küçük çıkıp “hoca kadrodan memnun” diyor, Ali Naci’ye bu haberi yaptıranlar malum. Elbet çıkar arkasında kim olduğu ama hoca kadrodan memnun değil, istediği oyuncular alınmadı, bu net oğlu net belli.

Son bir hafta ne olursa olur yoksa bir gelişme olacak gibi değil

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca kulübü üç kişi ile yönetirsek böyle olur başkanı hala seviyorum ve iyi niyetli buluyorum ama artık zihniyetini değiştirmeli Galatasaray gibi bir kulüp üç kişiyle yönetilmez transferi albayrak yapacak para lazım albayrak bulacak oyuncunun sorunu var albayrak halleder şovuda Yusuf Günay yapacak böyle olmaz artık o devir geçti Galatasaray dedigin artık koca bir şirket

para s.çan ingiliz kulüpleri nasıl almaz şu tellesi ya. leeds newcastle southampton vs alın şu herifi be

Ya Falicao Ya istifa diyen taraftardı sonra o adama küfür etmeye başladılar. Diagne geldiğinde maliyetine laf edildi belki ama oyuncu için neredeyse herkes sevinmişti ama sezon bitmeden tüm sosyal platformlarda adamı çöp ilan eden ve değerinin düşmesinde baş etmenlerden biri taraftar tepkisiydi Marcao'ya bile küfürler eden taraftarımız var yönetim tabi ak kaşık değil ama tek suçlu onlarda değil Fatih hocanında hatası var mesela oyuncu değerini bulduğu anda satılmalı Belhanda için 8 milyon dolarlık teklif geldiğinde adamda gitmeyi kabul ettiğinde onu bırakmayan Fatih hocaydı şimdi takımda istemiyor ama talibi yok adamda gitmiyor bunda da yönetime suçlu diyoruz zamanında Ndiaye'yi satmışlardı hatta Fatih hocaya rağmen sattı dediler iyi ki satmışlar yoksa şimdi Ndiaye'de Belhanda gibi elimizde kalmıştı belki. Demeye çalıştığım satmayı bilemeyen sadece yönetim değil yönetim, taraftar ve Fatih hoca herkesin bunda payı var.
Valla ben de özür dilerim falcaoyla yanak yanak fotoğraf çektirip piyasaya saldiklari için.Falcaoyu istemeyecek taraftar yok lütfen şunu anlayın ve taraftar falcaoyu istedi diye suçlamayın.

gumny ileri çıktı cezasahası çaprazdan ters ayagıyla vurdu gk tuttu, yerden gitti top

Gereki transferlerin yapılması yönünde başlatılan etkinliğin akşamında Ali Naci Küçük çıkıp “hoca kadrodan memnun” diyor, Ali Naci’ye bu haberi yaptıranlar malum. Elbet çıkar arkasında kim olduğu ama hoca kadrodan memnun değil, istediği oyuncular alınmadı, bu net oğlu net belli.
Acayip şeyler dönüyor işin arkasında, Terim er ya da geç patlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt