- 18 Temmuz 2009
- 81.996
- 239.516
- 5.263
Hey gidi ya ne topçuydu daha iyi takımlarda oynamayı hakediyorduçVolland zu Monaco. Bonservis 25 milyon euro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hey gidi ya ne topçuydu daha iyi takımlarda oynamayı hakediyorduçVolland zu Monaco. Bonservis 25 milyon euro.
Stoper de muamma3 ortasaha merkez 1 kanat alın kardeşim bide gidip stoper alıyoruz..

böyle giderse onlar gelecekNeyse en azından Semih Kaya, Emre Çolak gibi çöpler alınmadı buna şükür diyecek durumdayız...
Hey gidi ya ne topçuydu daha iyi takımlarda oynamayı hakediyorduç
Antremanlar basına kapalı değilmiAli Naci futbolarena yayininda
------falcao---
Arda--feg--emre Kılınç
----x-------donk
Deneniyor kurgu bu şekilde demiş.O X 4-1-4-1 de olabilir 4-2-3-1 de nerede olacağını söylememiş ama hoca donku 6 da düşünüyormuş.Emre akbaba da rotasyon kadrosunda deneniyormus.
Bilmem videoyu izledim valla aynı böyle anlattı sallıyorda olabilirAntremanlar basına kapalı değilmi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha dur emin olma son dakika bi süpriz yapar abdürrahimNeyse en azından Semih Kaya, Emre Çolak gibi çöpler alınmadı buna şükür diyecek durumdayız...
gelmesi sorun değil ilgi varsa bile saçmalık..Stoper de muamma
Yönetim ateşi söndürmeye çalışıyor ama yemezler@evrengoz ;
“Galatasaray kesinlikle 2 orta saha alacak..Ayrıca bir stoper düşünülüyor.. Sessizliğin sebebi yönetim transferleri gizli bir şekilde yapmak istiyor.. Aldığım bilgiler bu yönde.”
[ @trtspor / canlı ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sinan gümüşün daha üst modeli diyebilir miyiz abiHey gidi ya ne topçuydu daha iyi takımlarda oynamayı hakediyorduç
Evet olmuş versiyonu.sinan gümüşün daha üst modeli diyebilir miyiz abi
Menajeri anlaşma yok diyor kimi uçak biletini paylaşıyor . Bir tane düzgün işimiz yokgelmesi sorun değil ilgi varsa bile saçmalık..
Serdar sarıdağ 1-2 saate bir yalan bombalayacak
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gece dedi
ve geldi