Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Via Gurrpegi:

- Coulibaly:

Kulübü 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyormuş. Biz rakamı aşşağı çekmeye çalışıyoruz. Mevcut kulübünde aylık maaşı 4 bin euro'ymuş. : )
Transfer teklifi yaparken çok yanlış bir yol izlediğimiz için istenen bonservis bedeli haliyle yüksek olmuş.

- Seri:
Fulham epey uğraştırıyormuş, bakalım bekleyip göreceğiz.

- Bankalar birliği mevzusu:
Medyada ve taraftarlar arasında net anlaşılmayan bir durum var.
Evet, 5. yıl sonunda 800 milyon TL'lik bir ödeme yapacağız. Ama bize zaten o dönemlerde Riva’dan en az 600 milyon TL daha gelecek. Yapılacak sermaye artışı ile kalan banka borcu tamamen kapatılabilir. Yani bizim ödeyeceğimiz paranın bir karşılığı mevcut ki daha geri aldığımız Florya duruyor. Yeter ki görevde olacak yönetimler mali disipline sıkı sıkı uysun.

Gelen Transfer yok marcao gidiyor imzaya kalmis diye anladim

Diagne terimin gozune girmis rts.

Ne diyorsun bu hususta
dogru karar tebrik ederim ft'yi bu konuda
diagne gibi birine 10 milyonu bayarsan oynatmasinida bileceksin. gidip her sene forvet forvet aglamakla olmuyor hocaysan kendin aldigin adamlari oynatmayi bileceksin.
yoksa gitsin survivor icin casting yapsin ne diyeyim

Bizim en azından stoperimiz bekimiz forvetimiz var bjkde hiçbir şey yok
Geçen sene de vardı ama beşiktaş üstümüzde bitirdi tüm transferleri geç getirdiğin için ve şuan yine defans ve forvet arasındaki bağlantı yok elimizde buda demek oluyorki yine hüsrandayız.Beşiktaşın en azından şuan forvet yok elinde sadece.Orta sahan olmadan antrenmanda ne çalışırsan çalış boş.Yine işte 2. Yarıya bakıcaz bir şey olursa diye

dogru karar tebrik ederim ft'yi bu konuda
diagne gibi birine 10 milyonu bayarsan oynatmasinida bileceksin. gidip her sene forvet forvet aglamakla olmuyor hocaysan kendin aldigin adamlari oynatmayi bileceksin.
yoksa gitsin survivor icin casting yapsin ne diyeyim
Kendisi almamis ki. Yonetim dayatmis olm o da mecbur kbl etmis.

geçen senede en iyi kadro bizdeydi gördük ne olduğunu.Çapsız bjk bile üstümüzde bitirdi.

iki orta saha bir kanat diyorsun.Özellikle orta sahada bir sakatlık veya ceza durumu olsa kim oynayacak.Ofansif orta saha olarak kim oynayacak.Bunların alacağı orrta sahadanda hiçbirşey olmaz. iki emre ve falcaonun ilk 11 oynadığı takım zor şampiyon olur.

Biraz gerçekci olun.geçmiş senelerden ders almak gerekir.
Aslında şu yönden sana hak veriyorum dua edelimde başımızdaki iş bilmezleer Galatasarayda oynayacak çapda 3 tane kaliteli adam alsınlar.Tabiki durumu o noktaya getirdiler.

bende diyorumki eksik yapacaklarsa hiç transfer yapmasınlar.Hemen istifa etsinler.Bu seneyi çöpe atalım.

Geçen yıl da en iyi kadro bizdeydi. Geçen yılın baş sı-orumlusu Terimdir. Fakat herşeye rağmen hoca devre arası halletti ama bu defa pandemi süreci bizi bozdu. Pandemi olmasaydı lig normal seyrinde devam etseydi içerdeki seyircisiz BJK maçı berabere bitermiydi. Ezer geçerdik sorada kimse bizi tutamazdı ve yine şampiyon olurduk. Bahane aramıyorum ama bazı gerçekleri de göz ardı edemeyiz.

Lemina Bjk'ye giderse üzülürüm her sezon sakatlanacak diye bir kaide yok hem kimi alabilecek sanki bu yönetim daha iyi?
Çoğu arkadaş işte burada a spor izlediği için millet müzmin sakat diyince ordan görüp inanıp buraya yazıyor.Hiç araştırma falan yok , sürü psikolojisi var sadece

BJK nasıl Lemina'yı alacak acaba? 1 yedek yerli sağ bek + as yabancı sağ bek + forvet alacaklar daha. Limitleri doldu dolacak. Bir şey yazıyorsunuz, bari akla mantığa uysun.
Dünki geceden sonra Lemina'nın BJK'ya gitmesi için ileri düzeyde zeka geriliğine sahip olması lazım ayrıca.

1EBC4745-4C1C-45C8-ADDE-36EAA711B393.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt