Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip bir sekilde benzetiyorum ikisini zaten lan.
e benziyolar zaten xD taraftar kismida benziyo.
komparatif bir makale hazirlanabilir bu konu hakkinda cidden. orban, putin ve malum adamla yapildi biliyorum mesela. terim ve malum adamla yapilir. ikiside ayni imaji veriyor strong man, ikiside devamli olmayan tehditten bahsediyor felan

gelirken sofialar, clara emmalara da getir

73700C8F-229F-4A8A-973F-9BFF645C436F.webp

Geçen yıl da en iyi kadro bizdeydi. Geçen yılın baş sı-orumlusu Terimdir. Fakat herşeye rağmen hoca devre arası halletti ama bu defa pandemi süreci bizi bozdu. Pandemi olmasaydı lig normal seyrinde devam etseydi içerdeki seyircisiz BJK maçı berabere bitermiydi. Ezer geçerdik sorada kimse bizi tutamazdı ve yine şampiyon olurduk. Bahane aramıyorum ama bazı gerçekleri de göz ardı edemeyiz.

Corona'dan cok sakatliklar bizi bozdu, yoksa kesin 6. olmazdik.

Seyirci kısıtlaması bizim ülkede işleyecek mi? Tezahürata falan izin verecekler mi? Bence olacak olan şu. Ortada toplanılır, maskeler iner, SEEEEN GÖZÜMÜN NURUUU hop +1477 vaka. Artık ondan ona ondan ona.

Burda aklıma takılan bir konu var.
Gurrpegi Coulibaly hakkında "transfer teklifi yaparken çok yanlış bir yol izlediğimiz için istenen bonservis bedeli haliyle yüksek olmuş" yazmış.
Ligde 12 maç oynayan ve daha 19 yaşında olan bi topçuyu transfer etmek için nasıl bir çapsızlık yaptılar acaba? Çok merak ediyorum. @Keramettin TANRIVERDİ Coulibay gibi bi topçuyu almaya çalışırken bile kırk dereden su getiren bu yönetime artık diyecek bir şey bulamıyorum yav.
Oyuncuyla görüşüyorlar önce. Sonra kulüp sinirlenip fiyat arttırıyor. Kulüp kendisine teklf gelmeden, oyuncusu "Galatasaray fikri çılgınca" derse kulüp de 1lik adama 3 der.

Hep aynı hatayı yaptık hala da yapmaya devam ediyoruz.

Eski nobetlerde bir saat bakmiyordun, 50 sayfa ilerlemisti. Simdi bir saatte 4 / 5 sayfa maximum. Ag yonetim ag

Oyuncuyla görüşüyorlar önce. Sonra kulüp sinirlenip fiyat arttırıyor. Kulüp kendisine teklf gelmeden, oyuncusu "Galatasaray fikri çılgınca" derse kulüp de 1lik adama 3 der.

Hep aynı hatayı yaptık hala da yapmaya devam ediyoruz.

Peki bunu standart bir futbol takipçisi akıl ediyorken futbol profesyonelleri nasıl düşünmüyor/düşünemiyor?
Yoksa başka bir hesapla mı bu yola başvuruyorlar?

bu kadar sessizligin arkasında iki neden var ya yönetim gerçekten çok gizli bir operasyon yapıyor hiç basına çıkmayan isimler gelecek orta sahaya yada yönetim tatilde pandemiden sonra oldugu gibi ne olursa olsun havasındalar kadere kısmete bıraktılar işi bana ikincisi daha yakın gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt