Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca seni kadroda dusunmuyorum dese belhanda 1sn durmaz
Kimsenin kabullenemedigi gercek
"Hoca belhandayi tutuyor"
Ya yalan , durmazmış filan.
Geçiniz, herif karaktersiz, sıfır gayret senelik 3.5 milyon euroyu cebe atıyor.
Enayi bir taraftar grubu da hersene arkasında , savunuyor filan.
Sonra hersene fos , sıfır katkı üç senedir.

Hoca seni kadroda dusunmuyorum dese belhanda 1sn durmaz
Kimsenin kabullenemedigi gercek
"Hoca belhandayi tutuyor"
hocada onu diyebilecek yürek yok, vaktiyle hocaya sıkılan mermileri bir kalkan gibi savusturdu herrhanda. ayrica 150binlik ceza terimden habersiz mi verildi saniyon ustat, floryada bulasik deterjani bitmeden terime diyolardir bitiyo alalim mi diye

Manunun belhanda haberi yalanlamaktan başka yaptığı bir şey yok muhtemelen sallıyordur

Edit:yağız da yazmış bedelsiz gelecek gelirse diye.

Ya yalan , durmazmış filan.
Geçiniz, herif karaktersiz, sıfır gayret senelik 3.5 milyon euroyu cebe atıyor.
Enayi bir taraftar grubu da hersene arkasında , savunuyor filan.
Sonra hersene fos , sıfır katkı üç senedir.

Evet sifir gayretle cenesi kirik maca cikiyor
Hic katkisi yok yan gelip yatiyor ama
Hoca israrla oynatip kadroya aliyor
Belhanda nefretin yuzunden hem yalanci yapmissin beni hem de enayi sagol hocam

Evet sifir gayretle cenesi kirik maca cikiyor
Hic katkisi yok yan gelip yatiyor ama
Hoca israrla oynatip kadroya aliyor
Belhanda nefretin yuzunden hem yalanci yapmissin beni hem de enayi sagol hocam
Sana yalancı demek için yazmadım özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. Böyle haberler çıktı ise onun için dedim.
Adama 150 bin euro ceza verdiler , bonservisimi verim ben imza parası alıcam diyor gittiği yerden.
Dursun - Tudor sağolsun , kitledi bize gitti.
Herifin ne olduğu Nice zamanından belliydi. O penaltı pozisyonundan.

Galatasaray’da sportif başarısızlık her zaman cezalandırılır, cezalandırılmalıdır.

Biz Fbjk değiliz yıllarca Aziz Yıldırımların Demirörenlerin yeri yok burada.

Geçen sezon herkes FT hatrına sabretti ama bu sezona kötü bir başlangıç yıl bitmeden erken seçime götürür Cengiz’i

Tek başına maddi olarak kulübü zarar uğratmış uğratmamış umrumda değil, sportif başarı yoksa güle güle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetim bu kafayla giderse sonları adnan polatın gidişine benzicek transfer yapmayı geçtim pandemiden sonra kulüp yönetilmiyo Allaha emanet şuanda oyuncu satma konusunda 0 lar ta gomisin satılmasında sonra başlayan plansızlık son surat devam ediyor 2 sene önce lige forvetsiz başkadık bu gidişle çift orta sahasız başlıcaz

Sana yalancı demek için yazmadım özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. Böyle haberler çıktı ise onun için dedim.
Adama 150 bin euro ceza verdiler , bonservisimi verim ben imza parası alıcam diyor gittiği yerden.
Dursun - Tudor sağolsun , kitledi bize gitti.
Herifin ne olduğu Nice zamanından belliydi. O penaltı pozisyonundan.

Sorun yok hocam niceteki maclarini izleyip gelmesin demistim zamaninda sut cekmeyen os sevmiyorum
Ben de istiyorum gitmesini ama hoca bizim kadar istemiyor ne yapalim

Tam beklediğim gibi vakit daralmaya başladıkça biximkiler tüm menajer önerilerine saldırmaya, paçaları tutuşmaya başladı. Bugün çıkan çoksayıda haber bunu gösteriyor. 1 ay boşa geçti polonyslılar falan hayal kurdular olmayınca geçen yılki gibi 2 tane takımından atılmış, menajer önerisi alacaklardır formuna vs bakmadan.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin en vahim tarafı mevcut kadro ligi bitiremez 51 maç var biz şu anda 20 maçı bile cikaramiyoruz takımın yarisi hastaneden cikmiyor yani kadro genişliği şu an sikecilere göre çok zayif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt