- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Kotu oldu
Emre akbabanin sakatlanmayan versiyonu
Emre akbabadan kat kat iyi oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu oldu
Emre akbabanin sakatlanmayan versiyonu
Hoca seni kadroda dusunmuyorum dese belhanda 1sn durmaz
Kimsenin kabullenemedigi gercek
"Hoca belhandayi tutuyor"
Gitsin de isterse 10 milyon alsin5-6 milyon istiyodu sirf bu fenerli ile takas olacagi icin en az 7 ister kral
Ya yalan , durmazmış filan.Hoca seni kadroda dusunmuyorum dese belhanda 1sn durmaz
hocada onu diyebilecek yürek yok, vaktiyle hocaya sıkılan mermileri bir kalkan gibi savusturdu herrhanda. ayrica 150binlik ceza terimden habersiz mi verildi saniyon ustat, floryada bulasik deterjani bitmeden terime diyolardir bitiyo alalim mi diyeHoca seni kadroda dusunmuyorum dese belhanda 1sn durmaz
Ya yalan , durmazmış filan.
Geçiniz, herif karaktersiz, sıfır gayret senelik 3.5 milyon euroyu cebe atıyor.
Enayi bir taraftar grubu da hersene arkasında , savunuyor filan.
Sonra hersene fos , sıfır katkı üç senedir.
Manunun belhanda haberi yalanlamaktan başka yaptığı bir şey yok muhtemelen sallıyordur
Edit:yağız da yazmış bedelsiz gelecek gelirse diye.
Sana yalancı demek için yazmadım özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. Böyle haberler çıktı ise onun için dedim.Evet sifir gayretle cenesi kirik maca cikiyor
Hic katkisi yok yan gelip yatiyor ama
Hoca israrla oynatip kadroya aliyor
Belhanda nefretin yuzunden hem yalanci yapmissin beni hem de enayi sagol hocam
Sana yalancı demek için yazmadım özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. Böyle haberler çıktı ise onun için dedim.
Adama 150 bin euro ceza verdiler , bonservisimi verim ben imza parası alıcam diyor gittiği yerden.
Dursun - Tudor sağolsun , kitledi bize gitti.
Herifin ne olduğu Nice zamanından belliydi. O penaltı pozisyonundan.
hehehe yagiz kim la manunun yanindaManunun belhanda haberi yalanlamaktan başka yaptığı bir şey yok muhtemelen sallıyordur
Edit:yağız da yazmış bedelsiz gelecek gelirse diye.