Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen senede Lemina, NZonzi, Seri, Emre Mor, Falcao dan sonra bizim takim hakkinda: havada karada önüne geleni ... diyorduk. Sonuç ortada.

Bu sebepten Fenerden bir cacik olmaz demeye devam ediyorum

Yine ismi geçen adamların hiçbiri skorer değil.Onyekuru da gitti.Kim atacak golleri merak ediyorum.Şut takıma senede 8 9 tane atan bir ortasaha bulamadılar.

Mert hakani yetersiz buldu demek karbonat erol. Onun bölgesine hem sosa hem guliano geldi. Şampiyon olmasalar ki olamazlar bu kadro ile seneye beşiktaştan beter olacaklar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Markus Henriksen'i en başta alsak herif bizle en azından kamp görürdü. Fatih Hoca'da da suç var. Yönetimin çapını biliyorsun. Kaan Ayhan ve Mensah olayında iyice artık anlaman lazım arkadaş. Aldırırım iş yapabilecek free adamları, Lerma gibi olmayacak topçularla zaman kaybetmek niye.

Jeff Hendrick New. United'a gitti. Kötü topçu muydu. Gayet de iş yapardı.

Geçen sene Lemina'yı aldık da ne oldu. Herif kamp görmediği için 20 maç kaçırdı. 20 milyonluk topçu alıp da Aytaç Kara kadar katkı alamadıktan sonra ne halta yarar?

Bir zamanlar FT de tecrübesizdi

Fatih Terimin arkasında duran bir yönetim vardı ama ve en önemlisi sosyal medya yoktu.O 4 - 0 kaybettiğimiz Fener maçını şimdi kaybetse Terimi kovarlardı taraftar baskısından.Erolun hiç kredisi yok.

Bu Markus Henriksen'i en başta alsak herif bizle en azından kamp görürdü. Fatih Hoca'da da suç var. Yönetimin çapını biliyorsun. Kaan Ayhan ve Mensah olayında iyice artık anlaman lazım arkadaş. Aldırırım iş yapabilecek free adamları, Lerma gibi olmayacak topçularla zaman kaybetmek niye.

Jeff Hendrick New. United'a gitti. Kötü topçu muydu. Gayet de iş yapardı.
Lerma çok zor transfer. Verilecek kiralık ve yıllık ücretle 2 orta saha bitirirdik. Boşa zaman kaybi

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'in kadrosu mu iyi ? Kalede balon Altay ve kaleciliği unutmuş Harun, Stopere Zanka'dan hallice Lemos geldi birde Puyol Sadık döndü işte. Sağ beklerin yaş ortalaması 35 falan ikiside bitik, Sol bekte önceye göre gelişme var ama ikisininde defansı zayıf çok zaafiyet yaratabilirler. Orta saha çok kalabalık ve karışık Gustavo ve Sosa dışında net katkı verecek adam yok ayrıca Jailson ve Tolga gibi gereksiz adamlar var rotasyonda. Kanatta ise Sinan ve Türüç açıkçası faso fiso oyuncular onları geçelim Ferdi potansiyelli ama doğru şekilde kullanacak birisi var mı sanmıyorum. Forvet desen Diagne'den 2 gömlek geride olan Thiam ve son 2 sezonda 10 gol atmış Valencia var. Garry'i unuttum ama gidecek diyorlar tek ekstra transfer Giuliano olur.

Lan gulianoyı alıyomuş fener pardon ama bunlarda kim geriye koşacak :) guliano garry valencia mhy hiçbiri defansa yeteri kadar yardım eden adamlar değil. Resmen kara şanzıman takım topluyorlar bi patlarlarsa çok fena patlarlar geri dönüşü olmaz

vedat kadar bizim ligte şişirilen forvet görmedım

bu adam golcü degil ,yardımcı forvet ıcın neden bu cılgınlık ?

gecen sezon kac macını izledım en iyi yaptıgı şey top indirmek ve önde baskı yanı elmander tarzı

sanırsın uçanı kaçanı atan bir forvet

sörlot bu herifi 5e katlar vedat sadece medyanın şişirmesi bizim taraftarda kendisini lewa zannediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt