Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
Ulan bir duyumda yok.. Fatih hoca bari bir aciklama yapsin yav oda suspus bu aralar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolaydı. maasına zam yapıp kadro dısı bırakmasaydın kolaydı.
Nabion kmkiJohansen i alırsak fenerbahçe ile başabaş şampiyonluk yarışı veririz.
Çok sıkılıyorum lan. Sen napıyon?Nabion kmki
Renktas bence Transferler fena degil.
Niye diye sorarsan.
Caner Erkin, Ligin en iyi sol beklerden.
Takimi ve Ligi taniyor.
MHY - Daha iyi mi Kötü München görcez ama bu bizim Emre Kilinc icinde gecerli.
Sosa - Lig icin yeterli bir oyuncu, Emre B‘nin yerini doldurur, zaten oyun zekasi yüksek.
Olur mu olmaz mi görcez ama TS‘de iyi oynadi.
Thiam - Lig icin yeterli zaten kanat oyuncu ariyorlardi, faydali olurmu bakcaz.
E.Valencia bence Cöp ve yetersiz.
S.Gümüs - Rotasiyon oyuncusu yetersiz.
M.Lemos - Lugano faktörü bekliyorlar.
Oyuncu 3-4 Sene önce iyi gidiyordu, nasil
Olcak görcez artik.
Böyle bakinca, Update olmus iyiye gidiyor.
Luiz Gustavo zaten en iyi oyunculari, bizde olsa Favori biz oluruz!
Aynen bende de var bi sıkıntı. Nolcak olm halimiz. Bu virus yuzunden yerimizdem oynayamiyoruzÇok sıkılıyorum lan. Sen napıyon?
11i komple bizim takimdan iyiBence işe yarar transferleri Novák,Lemos bir de olursa Guilano olur.
Orta sahaları şu an için açık ara ligin en iyi orta sahası
Ama savunmayı kıyaslarsak bizim savunma hattı donunda sallar onları.
Muslera-Luyindama-Marcao kalitesine isteselerde ulaşamazlar zaten
Hücum hattı da vedat-thiam-valencia
Falcao-Diagne-Adem’in yanına yaklaşamaz
Not: (Orta sahamızda adam olmadığı tamamiyle boş olduğu için onların orta sahalarıyla kıyas yapamadım)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O değilde insanlar çok güzel sindirilmiş dünyada. Tüm dünyada bu virüs ile hayatını kaybeden 1 tane zengin göster bana.Aynen bende de var bi sıkıntı. Nolcak olm halimiz. Bu virus yuzunden yerimizdem oynayamiyoruz
Cidden merak ediyorum bu ortasahada defansi kim yapacak, Kalecileri kek,Stoperleri kek, kanat bekleri defans yapmiyor, 8. Haftaya kalmadan Karbonat Erol kovulur..Guilano iyi oyuncu yalniz . Golcü orta saha. Gustavo , Sosa , Guilano . Normalde rakip transferlere özenip sallayan biri değilim. Malûm böyle kitle çok var. Ama bizim yönetim doğru dürüst 3 4 adam almazsa unutun bu sezonu tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayacağız. Ilk 11 in neredeyse tamamı uzun süredir formsuz oyuncular. Tek çıkış noktamiz 6 7 tanesini n mucizevi şekilde eski performansına dönmesi. Arda , Falcao , Fegholi v.s
Bence işe yarar transferleri Novák,Lemos bir de olursa Guilano olur.
Orta sahaları şu an için açık ara ligin en iyi orta sahası
Ama savunmayı kıyaslarsak bizim savunma hattı donunda sallar onları.
Muslera-Luyindama-Marcao kalitesine isteselerde ulaşamazlar zaten
Hücum hattı da vedat-thiam-valencia
Falcao-Diagne-Adem’in yanına yaklaşamaz
Not: (Orta sahamızda adam olmadığı tamamiyle boş olduğu için onların orta sahalarıyla kıyas yapamadım)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
11i komple bizim takimdan iyi
3 büyüklere destek amaçlı bedava vereceklermiş fenere. başkanları al nasr ibn-i ciner söyledibu guiliano daha 1 hafta önce bu al nasr da 2 gol atmadı mı neden serbest bırakıyorlar
Cidden merak ediyorum bu ortasahada defansi kim yapacak, Kalecileri kek,Stoperleri kek, kanat bekleri defans yapmiyor, 8. Haftaya kalmadan Karbonat Erol kovulur..