Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
Fenerbahçe gulyano ile şampi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala şu psikopatı savunan var Fatih hocayı bile her seferinde çıldırtıyor adamı kanser yapacak valla
terim effectMontpellier’deyken iddaa münasebetiyle sürekli karşıma çıkıyordu belhanda. Gerçi o dönem muazzam bir kadroları vardı ve o kadroda belhanda yardırıyordu. Nasıl oldu bu hale düştü anlamıyorum. O dönemki belhandanın yarısı kadar top oynayabilse ligi donunda sallardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demek istedigim Renktas, o 7 Mio € bütce o zamanki senenimdi.
Adamlar 10 Mio € ya satip yeni bütce hatirladi.
Simdi ise bedava geliyor, 1-2 seneye yine 5-8 Mio € ya satip bütce yaparlar.
Bu Adam cok iyi bir futbolcu ve böylece FB Sampiyon olma ihtimali cikar
Benim demek istedigim, Kara parayla götürüyorlar isleri, Futbol artik böyle dönüyor, biz niye böyle yapamiyoruz
Maiconu 1,3 Mio €ya satik yazik, günah.
Elimizden futbolcu cikartamiyoruz.
Göztepeli halil. Savunması sıfır, hücum desem 33 maçta 6 gole katkı o da yetersiz, boşalanda hızlı koşuyor diye beğenenler var ama bizde onu bulamaz zaten, fizik olarak ta beğenmem, neyini beğeniyolar takım iyice vasat çöplüğüne döndü.Halil kanat oynuyor hangi halilden bahsediyorsun hocam
Bence yaptıkları transferlerin çoğu çöp
Ama yaptıkları doğru erkenden bitirdiler transferleri kampa yetiştirdiler.
Ligin ilk haftasından itibaren en hazır ve eksiksiz takım onlar olacak.
Bizde koskoca bir mevki neredeyse yok. Orta saha boş ve son gün alabilirlerse 3 tane orta sahayı ligin 4-5. Haftasında kadroya monte edip adaptasyon sürecini aşmaya çalışacağız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Championship bizim ligten iyidir yaw.Johansen tam bir 8 evet bize cuk diye oturur ama bu adam senelerdir ing 2.ligde oynaya oynaya kendini vasata alıştırmıştır gibi geliyor. Hiç yoktan iyidir ama napalım
Kime satacan 2'ye?Sen linnesi 2 milyon Euro'ya satacak kulüp bul seni divan kurulu üyesi yaparlar.![]()
yeni transferimizi izleyelim
yeni transferimizi izleyelim
Göztepeli halil. Savunması sıfır, hücum desem 33 maçta 6 gole katkı o da yetersiz, boşalanda hızlı koşuyor diye beğenenler var ama bizde onu bulamaz zaten, fizik olarak ta beğenmem, neyini beğeniyolar takım iyice vasat çöplüğüne döndü.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
naber abi nasilsin bu aralar gorusemedik hicFenerbahçe gulyano ile şampi
kolaydı. maasına zam yapıp kadro dısı bırakmasaydın kolaydı.Bazılarına göre al 1 milyona genç oyuncu sat 10 milyona..Ne oldu genç diye geldi elden çıkaramıyorsun.Bu işler o kadar kolaydı.
Katılmıyorum renktaş zamanında ligi kimin götürdüğü belli. Alacaklarına karşı feshetmiş bu arada. Senin dediğin gibi bir durum olsaydı geçen sene gelirdi Sow transferi gibi.
Bizim durumumuz iyi ya da doğru yapıyoruz demiyorum. Ama bu işi kural dahilinde de yapabiliriz geçen sene Babel’i Diagne’yi artı gösterdik olan yine bize oldu elde var sıfır şimdi acısını çekiyoruz. Şu an kağıt üstünde 1.4’ün olsa da kullanamıyorsun çünkü paran yok.
Fm20 buldum, ona sardım ama 7. Sezondan sonra oyun atıyor. Brugge ile avrupayı titretiyordumnaber abi nasilsin bu aralar gorusemedik hic❤
Ustat ben yanlis dusunuyor olabilirim
ama culyano o zaman ederinin altina gitti.
sozlesmesinin bitmesine 2 3 sene kalip bedava alsalar sana hak verecegim. Arkadas da yazmis yukarda sow transferi gibi olsa neyse de alacaklarina karsilik feshediyormus sozlesmesini