Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala şu psikopatı savunan var Fatih hocayı bile her seferinde çıldırtıyor adamı kanser yapacak valla

Montpellier’deyken iddaa münasebetiyle sürekli karşıma çıkıyordu belhanda. Gerçi o dönem muazzam bir kadroları vardı ve o kadroda belhanda yardırıyordu. Nasıl oldu bu hale düştü anlamıyorum. O dönemki belhandanın yarısı kadar top oynayabilse ligi donunda sallardı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demek istedigim Renktas, o 7 Mio € bütce o zamanki senenimdi.
Adamlar 10 Mio € ya satip yeni bütce hatirladi.
Simdi ise bedava geliyor, 1-2 seneye yine 5-8 Mio € ya satip bütce yaparlar.

Bu Adam cok iyi bir futbolcu ve böylece FB Sampiyon olma ihtimali cikar

Benim demek istedigim, Kara parayla götürüyorlar isleri, Futbol artik böyle dönüyor, biz niye böyle yapamiyoruz
Maiconu 1,3 Mio €ya satik yazik, günah.
Elimizden futbolcu cikartamiyoruz.

Ustat ben yanlis dusunuyor olabilirim
ama culyano o zaman ederinin altina gitti.
sozlesmesinin bitmesine 2 3 sene kalip bedava alsalar sana hak verecegim. Arkadas da yazmis yukarda sow transferi gibi olsa neyse de alacaklarina karsilik feshediyormus sozlesmesini

Bence yaptıkları transferlerin çoğu çöp
Ama yaptıkları doğru erkenden bitirdiler transferleri kampa yetiştirdiler.
Ligin ilk haftasından itibaren en hazır ve eksiksiz takım onlar olacak.

Bizde koskoca bir mevki neredeyse yok. Orta saha boş ve son gün alabilirlerse 3 tane orta sahayı ligin 4-5. Haftasında kadroya monte edip adaptasyon sürecini aşmaya çalışacağız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktas bence Transferler fena degil.
Niye diye sorarsan.

Caner Erkin, Ligin en iyi sol beklerden.
Takimi ve Ligi taniyor.
MHY - Daha iyi mi Kötü München görcez ama bu bizim Emre Kilinc icinde gecerli.
Sosa - Lig icin yeterli bir oyuncu, Emre B‘nin yerini doldurur, zaten oyun zekasi yüksek.
Olur mu olmaz mi görcez ama TS‘de iyi oynadi.
Thiam - Lig icin yeterli zaten kanat oyuncu ariyorlardi, faydali olurmu bakcaz.

E.Valencia bence Cöp ve yetersiz.
S.Gümüs - Rotasiyon oyuncusu yetersiz.

M.Lemos - Lugano faktörü bekliyorlar.
Oyuncu 3-4 Sene önce iyi gidiyordu, nasil
Olcak görcez artik.

Böyle bakinca, Update olmus iyiye gidiyor.
Luiz Gustavo zaten en iyi oyunculari, bizde olsa Favori biz oluruz!

Göztepeli halil. Savunması sıfır, hücum desem 33 maçta 6 gole katkı o da yetersiz, boşalanda hızlı koşuyor diye beğenenler var ama bizde onu bulamaz zaten, fizik olarak ta beğenmem, neyini beğeniyolar takım iyice vasat çöplüğüne döndü.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasimpasa alsa neyse de halil in Galatasarayda ne isi var
Iste biz Ogulcan gibi vasifsizlarin transferlerine sirf bedelsiz diye ses cikarmadikca halil gibilerini doldurular takima

Katılmıyorum renktaş zamanında ligi kimin götürdüğü belli. Alacaklarına karşı feshetmiş bu arada. Senin dediğin gibi bir durum olsaydı geçen sene gelirdi Sow transferi gibi.
Bizim durumumuz iyi ya da doğru yapıyoruz demiyorum. Ama bu işi kural dahilinde de yapabiliriz geçen sene Babel’i Diagne’yi artı gösterdik olan yine bize oldu elde var sıfır şimdi acısını çekiyoruz. Şu an kağıt üstünde 1.4’ün olsa da kullanamıyorsun çünkü paran yok.

Iste “ Alacaklari “ sence birakirmi ?
Ali Koc ödemisdir parasini ki geliyor, yoksa öyle Para birakip gelmez, Arablara giden Topcu.
Ben öyle düsünüyorum ve Ali Koc kesin öyle yapmisdir.

Sow‘u 16 Mio € ya Satdilar ve seneye kiralik aldilar.
Sen düsün orasini artik , 16 Mio €‘ya gidip 1 Sene sorna Kirala.

Buda güzel is.

Ardayi gözünüzde büyütmeyin derim beyin hırslı olsa nolacak vücut uyacakmie buna 3 senedir 90dk top oynamamis bu adam önce bunu düşünün
Ardayi ben oyunuyla hiç elestirmem ama gidipte hala o fenerli köpeklerin gotunde dolanirsa sonra taraftar bana neden küfrediyor demesin

Ustat ben yanlis dusunuyor olabilirim
ama culyano o zaman ederinin altina gitti.
sozlesmesinin bitmesine 2 3 sene kalip bedava alsalar sana hak verecegim. Arkadas da yazmis yukarda sow transferi gibi olsa neyse de alacaklarina karsilik feshediyormus sozlesmesini

Ali Koc vermisdir Parasini ondan diyorum :)

Sow‘u da güzel satdilar tam 16 Mio €.
Seneyede kiraladilar .
Sow u o Takim kac kere kiralamis, istersen bi bak renktas garip gelmiyormu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt