Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.765
- 109.575
- 4.878
Yav bu Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Abdüssamed de sizin gördüğünüz de hocanın görmediği ne var merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yetenek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Abdüssamed de sizin gördüğünüz de hocanın görmediği ne var merak ediyorum.
Leicester City'nin orta saha oyuncusu Hamza Choudhury için kiralama teklifi yaptığımız söyleniyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birkaç sistem oynayabilecek bir takım kurdular. Sistem oturtabilecekler mi bakalım
Bu arada Al Nasr 10 numara için Belhanda’yı gündemine alabilir.
Hocam bizde ortasaha yok ne sağına koymasından bahsediyorsunuz..
Ortasahaya 3 oyuncu gerek mal mal bekliyorlar..
Hazırlık maçında belhanda yı babel i oynatan akıl ortasahanın kuru kalabalağını yetecek sanıyor..
Ali Yavuz da potansiyel varYav bu Süleyman Luş, Ali Yavuz Kol, Abdüssamed de sizin gördüğünüz de hocanın görmediği ne var merak ediyorum.
zenci umut bulut kim, valencia mıYa komik olmayin ne sistemi , kimle kuracaklar hangi sistemi herifler panik halde transfer yapiyorlar.
Gitmisler zenci umut bulutu almislar, erola da 1 gol atan adami 20 gol atmis diye yutturmuslar ya.
Koç şuan kimsenin arkasında duramaz.Kredisi yok.Kendine herkesi kalkan edebilir.
Sadece gs mi dedi fb büyüktür dedi. fbnin tek büyük olduğu alan bizden g.t büyüklüğüdür.Senin insanlara nobran şekilde gs dediği için tavır alman rahatsız ediyor.
Hocam bizde ortasaha yok ne sağına koymasından bahsediyorsunuz..
Ortasahaya 3 oyuncu gerek mal mal bekliyorlar..
Hazırlık maçında belhanda yı babel i oynatan akıl ortasahanın kuru kalabalağını yetecek sanıyor..
Guilano iyi oyuncu yalniz . Golcü orta saha. Gustavo , Sosa , Guilano . Normalde rakip transferlere özenip sallayan biri değilim. Malûm böyle kitle çok var. Ama bizim yönetim doğru dürüst 3 4 adam almazsa unutun bu sezonu tarihin en kötü sezonlarından birini yaşayacağız. Ilk 11 in neredeyse tamamı uzun süredir formsuz oyuncular. Tek çıkış noktamiz 6 7 tanesini n mucizevi şekilde eski performansına dönmesi. Arda , Falcao , Fegholi v.s
Abi madem para yok hala ne işin var ingiltere piyasasında ya git ucuz piyasalara yönel ulan bu kadar akıldan yoksun yönetildiğimiz bir dönem daha olmamıştı
zenci umut bulut kim, valencia mı
Tek sıkıntı olan eren zahavi beles golcu bizim liglerde cok gol atar onu almazlarsa ilk 3 e giremezler zahavi gelirse yarisin icinde tutarKalecisiz ve Muriç’i sattıktan sonra forvetsiz kalacak fenevi öve öve bitiremeyenler var. Aldıkları adamlarda 35’lik Gökhan, Sosa çöp Lemos, Enner, Thiam vs..
Hayran kaldığınız Gustavoya iki hazırlık maçında da giydiriyorlar aklı Lyonda kalmış gidecekse gitsin diye. Leş gibi oynuyor çünkü. Kaçıp kurtulma derdinde kendisi.
100 kiloluk Ozan danası dışında orta sahanın yükünü çekecek adam yok. Şu kadroyla biz şampiyon olamayız ama onlar da olamaz. Adamların kalecisi yok bir kere.
Adam akıllı 6-8 ve hızlı kanat alıp işimize bakmamız lazım. Gerçekçi olmak gerekirse bizim de şampiyon olma ihtimalimizi düşük görüyorum. Bu yönetimden kurtulmak 1. önceliğimiz olmalı artık.
Taştaş muhabbeti yaptığı aşikârdı üstadSadece gs mi dedi fb büyüktür dedi. fbnin tek büyük olduğu alan bizden g.t büyüklüğüdür.
Adam striker değil bu arada. Hızlı bir herif sağ forvet olarak ligde iş görebilir. Aldıkları oyuncuların yüzde 90ı çöp tabii o ayrı konu.Ya komik olmayin ne sistemi , kimle kuracaklar hangi sistemi herifler panik halde transfer yapiyorlar.
Gitmisler zenci umut bulutu almislar, erola da 1 gol atan adami 20 gol atmis diye yutturmuslar ya.
Culyano 10
Sosa 5
Mert 5
Gustavo 3
Gol atar minimum