Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
6 numara almayalım bu seneJohansen olur mesela iş yapar ama yanına Lerma gibi açığını kapatacak adam lazım donk o işi beceremez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numara almayalım bu seneJohansen olur mesela iş yapar ama yanına Lerma gibi açığını kapatacak adam lazım donk o işi beceremez.

2 gun sonra:
GS Johansen icin Fulham'a kiralama teklifinde bulundu (Savas Corlu)
Bıraksın hoca kızıyor sonraki hafta gene ilk 11 bu sene en büyük transfer belhandanin gitmesi olacaktı mert hakanı alsak .Adam hem topun ileri gitmesini engelliyor hem top kaybediyor defans oyuncuları sari kart görüyor belhanda gitsin iddia ediyorum Taylan orada oynasin daha çok gol atar ara pas atar sut çeker rakibi tehdit ederMontpellier’deyken iddaa münasebetiyle sürekli karşıma çıkıyordu belhanda. Gerçi o dönem muazzam bir kadroları vardı ve o kadroda belhanda yardırıyordu. Nasıl oldu bu hale düştü anlamıyorum. O dönemki belhandanın yarısı kadar top oynayabilse ligi donunda sallardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anadolu da Turkish Modric var mı diye arayış içerisindeyizS.a johansenin yanina modric geldimi
Cok sacma bi elestiri kizmak icin yer ariyor millet saga sola yatirdi adami temiz bi vurus yapti delirerecek ne varsaAh ozan bey sizin seviyenize yakışmadı bu yorum. Adam uygun ayağına uygun pozisyona almış eleştirmek için henüz çok erken.
Senin fancy Twitter ismin ve profilin yok.Konuştuğum bir Gs taraftarı: Belhanda ve Diagne nin takımda kalması gerektiğini söyledi. Ben de haber yaptım.
Belhanda 10 Numara değil. Biz halen onu bir 10 No gibi değerlendiriyoruz problem orda. Ondan assist ve gol bekleme.Montpellier’deyken iddaa münasebetiyle sürekli karşıma çıkıyordu belhanda. Gerçi o dönem muazzam bir kadroları vardı ve o kadroda belhanda yardırıyordu. Nasıl oldu bu hale düştü anlamıyorum. O dönemki belhandanın yarısı kadar top oynayabilse ligi donunda sallardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hürriyetten İsmail Er Dorukhan için Linnes yada Babel'den birini takasta kullanabilirmişiz
Mert Hakan ile devre arasinda gorusme yaptik rakibimize gitti adam.Linnes’i Beşiktaş’ta görmek istemem.
Kaliteli bir sağ bek, karakterli de. Sakala’yı felan cebinden çıkartır Sergen’in elinde.
haberin doğru olduğunu da düşünmüyorum bu arada.
Dorukhan için devre arasında görüşme yaparsın sene sonu bonservissiz almaya çalışırsın. Linnes’i satalım 1.5-2 milyon’a bana daha mantıklı geliyor. Parasını çıkartmış olur.
Dorukhan mi diyosunAnadolu da Turkish Modric var mı diye arayış içerisindeyiz
Hahaha bu nedir yav kahkaha atarak izledim yemin ediyorum
Favorim 2:40’daki pozisyon. Böyle bitiricilik görmedim.
Akıllı adamsınKalecisiz ve Muriç’i sattıktan sonra forvetsiz kalacak fenevi öve öve bitiremeyenler var. Aldıkları adamlarda 35’lik Gökhan, Sosa çöp Lemos, Enner, Thiam vs..
Hayran kaldığınız Gustavoya iki hazırlık maçında da giydiriyorlar aklı Lyonda kalmış gidecekse gitsin diye. Leş gibi oynuyor çünkü. Kaçıp kurtulma derdinde kendisi.
100 kiloluk Ozan danası dışında orta sahanın yükünü çekecek adam yok. Şu kadroyla biz şampiyon olamayız ama onlar da olamaz. Adamların kalecisi yok bir kere.
Adam akıllı 6-8 ve hızlı kanat alıp işimize bakmamız lazım. Gerçekçi olmak gerekirse bizim de şampiyon olma ihtimalimizi düşük görüyorum. Bu yönetimden kurtulmak 1. önceliğimiz olmalı artık.

Daha beteriz.yok mu ? fenerbahçe miyiz neyiz