Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2 gun sonra:

GS Johansen icin Fulham'a kiralama teklifinde bulundu (Savas Corlu)

EglBuxVXgAQu3If

Belhanda tam bize göre bir orta saha oyuncusu olduğunu yine belli etmiş. Savaşçı, teknik, lider, golcü ve topu kimse ayağından kolay kolay alamaz Messi gibi. Ironi! Görüyorsunuz, pozisyonda mücadeleye bile girmemiş direk salmış kendini, duruşundan belli :cigara:

Montpellier’deyken iddaa münasebetiyle sürekli karşıma çıkıyordu belhanda. Gerçi o dönem muazzam bir kadroları vardı ve o kadroda belhanda yardırıyordu. Nasıl oldu bu hale düştü anlamıyorum. O dönemki belhandanın yarısı kadar top oynayabilse ligi donunda sallardı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bıraksın hoca kızıyor sonraki hafta gene ilk 11 bu sene en büyük transfer belhandanin gitmesi olacaktı mert hakanı alsak .Adam hem topun ileri gitmesini engelliyor hem top kaybediyor defans oyuncuları sari kart görüyor belhanda gitsin iddia ediyorum Taylan orada oynasin daha çok gol atar ara pas atar sut çeker rakibi tehdit eder

Montpellier’deyken iddaa münasebetiyle sürekli karşıma çıkıyordu belhanda. Gerçi o dönem muazzam bir kadroları vardı ve o kadroda belhanda yardırıyordu. Nasıl oldu bu hale düştü anlamıyorum. O dönemki belhandanın yarısı kadar top oynayabilse ligi donunda sallardı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda 10 Numara değil. Biz halen onu bir 10 No gibi değerlendiriyoruz problem orda. Ondan assist ve gol bekleme.

Ön-Assist ve mücadele bekleyebilirsin.

Herşey o Sneijderin 10no forması ona verilince oldu. Keşke ozamanlar başka NO alsaydı...İnan olaylar öyle olmazdı.

Hürriyetten İsmail Er Dorukhan için Linnes yada Babel'den birini takasta kullanabilirmişiz

Bizde 2 sinin aldigi maas bjk toplam limiti kadar! Bjk yi mahkemeye vermis babeli geri alacagini iddia etmeleri de bu gazeteci bozuntularinin tuvalette sicarken arastirmadan, sorusturmadan yillardir gazetecilik yaptiklarini da ispatliyor bu haber!

Linnes’i Beşiktaş’ta görmek istemem.

Kaliteli bir sağ bek, karakterli de. Sakala’yı felan cebinden çıkartır Sergen’in elinde.

haberin doğru olduğunu da düşünmüyorum bu arada.

Dorukhan için devre arasında görüşme yaparsın sene sonu bonservissiz almaya çalışırsın. Linnes’i satalım 1.5-2 milyon’a bana daha mantıklı geliyor. Parasını çıkartmış olur.
Mert Hakan ile devre arasinda gorusme yaptik rakibimize gitti adam.

Kalecisiz ve Muriç’i sattıktan sonra forvetsiz kalacak fenevi öve öve bitiremeyenler var. Aldıkları adamlarda 35’lik Gökhan, Sosa çöp Lemos, Enner, Thiam vs..

Hayran kaldığınız Gustavoya iki hazırlık maçında da giydiriyorlar aklı Lyonda kalmış gidecekse gitsin diye. Leş gibi oynuyor çünkü. Kaçıp kurtulma derdinde kendisi.

100 kiloluk Ozan danası dışında orta sahanın yükünü çekecek adam yok. Şu kadroyla biz şampiyon olamayız ama onlar da olamaz. Adamların kalecisi yok bir kere.

Adam akıllı 6-8 ve hızlı kanat alıp işimize bakmamız lazım. Gerçekçi olmak gerekirse bizim de şampiyon olma ihtimalimizi düşük görüyorum. Bu yönetimden kurtulmak 1. önceliğimiz olmalı artık.

Kalecisiz ve Muriç’i sattıktan sonra forvetsiz kalacak fenevi öve öve bitiremeyenler var. Aldıkları adamlarda 35’lik Gökhan, Sosa çöp Lemos, Enner, Thiam vs..

Hayran kaldığınız Gustavoya iki hazırlık maçında da giydiriyorlar aklı Lyonda kalmış gidecekse gitsin diye. Leş gibi oynuyor çünkü. Kaçıp kurtulma derdinde kendisi.

100 kiloluk Ozan danası dışında orta sahanın yükünü çekecek adam yok. Şu kadroyla biz şampiyon olamayız ama onlar da olamaz. Adamların kalecisi yok bir kere.

Adam akıllı 6-8 ve hızlı kanat alıp işimize bakmamız lazım. Gerçekçi olmak gerekirse bizim de şampiyon olma ihtimalimizi düşük görüyorum. Bu yönetimden kurtulmak 1. önceliğimiz olmalı artık.
Akıllı adamsın

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt