Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
beni reel hayatta tanımadığın için bu mesajını kaale almıyorum.
ne taraftarlığımı ne de doktorluğumu sorgulayamazsın.
Tartışmayın ben de doktorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beni reel hayatta tanımadığın için bu mesajını kaale almıyorum.
yok bir taş attı ordan , cevabını yazsın hele.Dövüşmeyin ben de doktorum![]()
Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Lerma
EmreK Rakitic Arda Ömer
Falcao
Fatih
Linnes Emin Ozorn Süleyman
Donk
Yunus Taylan EmreA Oğulcan
Diagne
Bu Ömer'i niye herkes yok sayıyor, geçen senenin yegane istikrarlı her şeyini ortaya koyan oyuncusu. 2 arap+kırmızı kafalı ne pahasına olursa olsun yollanmalı, gerekirse fesih alacaklarına karşılık, aynı paraya Rakitic alırsın o paralara gelir.
Gitmesi Gerekenler:
Şener
Ahmet
EmreT
Jimmy
Babel
Belhanda
Feghouli
adamligini sorguluyorum zaten sıra oralara gelmedi, dahiliye mütehassısı arkadaşım.beni reel hayatta tanımadığın için bu mesajını kaale almıyorum.
Her bulan arayamaz ama arayanlar hep bulandır.Her arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır.
Rakitic 13 milyon euro alıyor Barcada.Ciddi ciddi bu çapsızların rakitic’i alabileceğine inanıyormusun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
belli ki alt hesaplık yapan birinin trolüsün ama vasat bulduğumu ifade edeyim.adamligini sorguluyorum zaten sıra oralara gelmedi, dahiliye mütehassısı arkadaşım.

Lerma-Bonaventura-Scout hamlesi 8 numaraya ben fitim valla bunlardan çok bişey beklemiyorum inşallah beni şaşırtırlar
Nevzat'ı dinledim kendisinden tiksindim. Tam at hırsızı.
Erman Gönülşen: “Galatasaray orta saha transferi için biraz daha bekleyecek. Öncelikli hedef, Babel ve Belhanda’yı gönderebilmek.”
TRTspor forumda yasaklansın diyenler bu mesajda buluşabilir.Erman Gönülşen: "Coulibaly, Jozwiak ve Moder Galatasaray scout ekibinin önerisiydi. Ama isimler sızdığı anda fiyatları yükseldi." (TRT Spor)
Erman Gonulsen, Emre Kaplan ve Volkan Kilic, var mi bunlardan daha kotu bir muhabir?