Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüşmeyin ben de doktorum :D
yok bir taş attı ordan , cevabını yazsın hele.

insanların forum ve sosyal medyada yazılanları ciddiye almasına tav oluyorum.

ulan burada yazdıklarımız , burada içerisine girdiğimiz sanal kimlik ve şablonlar reel hayatımızı yansıtmak zorunda mıdır?

burasi tiyatral bir ortam , bir kaçış noktası.

beni gerçek hayatta tanıyanlar, tanır zaten.

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Lerma
EmreK Rakitic Arda Ömer
Falcao

Fatih
Linnes Emin Ozorn Süleyman
Donk
Yunus Taylan EmreA Oğulcan
Diagne​

Bu Ömer'i niye herkes yok sayıyor, geçen senenin yegane istikrarlı her şeyini ortaya koyan oyuncusu. 2 arap+kırmızı kafalı ne pahasına olursa olsun yollanmalı, gerekirse fesih alacaklarına karşılık, aynı paraya Rakitic alırsın o paralara gelir.

Gitmesi Gerekenler:
Şener
Ahmet
EmreT
Jimmy
Babel
Belhanda
Feghouli

Ciddi ciddi bu çapsızların rakitic’i alabileceğine inanıyormusun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah'tan transfersizlikten çıldırdığımız şu günlerde arada bir kavga oluyor. Yoksa iyice çekilmez olacak şu koduğumun transfer dönemi. :ubulut:

Lerma-Bonaventura-Scout hamlesi 8 numaraya ben fitim valla bunlardan çok bişey beklemiyorum inşallah beni şaşırtırlar

Scout hamlesine falan gerek yok....Bunların alacağı scout kadroya giremez.
bizim lerma gibi ingiltereden veya diğer büyük liglerin üst düzey klüplerinin kadroda düşünmediği veya kiralayacağı isimlere yönelmek lazım.Şu geçici süreçte satın alma opsiyonu olmasada olur.Hiç farketmez.Yeterki oyuncuda kalite anlamında risk az olsun.
Çok rahat bu takımda oynayacak kalitede adam bulunur.

Bu sene şampiyonluk çok önemli..
Bu adamlar transfer yapmasın , hemen istifa etsinler diyorum ama genede dayanamıyorum.Yorum yapıyorum..

Nevzat'ı dinledim kendisinden tiksindim. Tam at hırsızı.
images (5).webp

Erman Gönülşen: "Coulibaly, Jozwiak ve Moder Galatasaray scout ekibinin önerisiydi. Ama isimler sızdığı anda fiyatları yükseldi." (TRT Spor)

Erman Gonulsen, Emre Kaplan ve Volkan Kilic, var mi bunlardan daha kotu bir muhabir?
TRTspor forumda yasaklansın diyenler bu mesajda buluşabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt