Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.810
- 101.986
- 5.238
Elmander gibi olmuşforma çok yakışmış.
acilen alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander gibi olmuşforma çok yakışmış.
acilen alınmalı
Muhtar Kent etrafinda birlesemezler mi?Valla gelecek hiç parlak gözükmüyor. Potansiyel olarak iyi bir başkan adayı da yok ufukta.
Gelseler güzel olur ben misalen verdim çok kişi var yani hem.genc hem international biri olmalı şu fosil camiayı harekete geçirmeli kompleBahattinin geleceğini sanmam Ali'nin de.
HisgördükKırmızılara fısıldayan adam hoşgeldin
Elmander gibi olmuş
Aytaca razi ol bence en azindan merkez os .d+ Aytaç Kara![]()
Ben genc ve bonservisi ile alabilecegimiz oyunculari tercih ederim renktas, o yuzden Mamadou Loum-Alfa Semedo ikilisinden birinin gelmesini isterim. Lerma'nin satin alma opsiyonu 10 milyondan asagi olmaz yani 1 yil oynar takimina geri doner. Mvila son tercihim olur.İstatistiklere göre ve hangisinin daha çok fayda göstereceğini düşündüğün isimleri >< bunlarla sıralayabilir misin rengim?Lerma-Semedo-M'Vila gibi isimler basında çıkmıştı..
bence konsansüs bir yönetim oluşturulacak ise başkan Muharrem Yılmaz olur Burak Elmas, Erden Timur, Mete İkiz gibi isimler listesinde olur yok öyle olmaz ise genç bir listeyle Burak Elmas başkan olur gibi en azından görünen o.Muhtar Kent aday olmayı düşünmez mi acaba başkanlık için. Eski Coca Cola CEO'su. Yahudi lobisi güçlü bir büyüğümüz.
Aytaca razi ol bence en azindan merkez os .d

bu da karadenizin ronaldo'su