Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha işini bir an önce bitiremezsek

2498139_o4566.png

İstatistiklere göre ve hangisinin daha çok fayda göstereceğini düşündüğün isimleri >< bunlarla sıralayabilir misin rengim?Lerma-Semedo-M'Vila gibi isimler basında çıkmıştı..
Ben genc ve bonservisi ile alabilecegimiz oyunculari tercih ederim renktas, o yuzden Mamadou Loum-Alfa Semedo ikilisinden birinin gelmesini isterim. Lerma'nin satin alma opsiyonu 10 milyondan asagi olmaz yani 1 yil oynar takimina geri doner. Mvila son tercihim olur.

Muhtar Kent aday olmayı düşünmez mi acaba başkanlık için. Eski Coca Cola CEO'su. Yahudi lobisi güçlü bir büyüğümüz.
bence konsansüs bir yönetim oluşturulacak ise başkan Muharrem Yılmaz olur Burak Elmas, Erden Timur, Mete İkiz gibi isimler listesinde olur yok öyle olmaz ise genç bir listeyle Burak Elmas başkan olur gibi en azından görünen o.

Al Hassan, Stefan Johansen( Henriksen), Hauge bu 3 transfere ben okeyim şahsen orta saha Al Hassan- Johansen(Henriksen)- Feghouli şeklinde olur kanatlarda Emre ve Hauge olur.

Burda veya Twitter cikan isimlere bakiyorum yok fred yok lerma yok johanson filan gecin abicim adamlar daha norvec liginde 20 yasindaki colibaly alamiyo bu miras yiyiciler bittirdi artik simdi mantikli düsunursek maicon gibi liginde en iyi oyunculardan birini 1.3 satilar bizde oturmus kurtulmak istedigimizi dünya alem bildigi belhanda ve babel den bonservis bekliyoruz bosuna beklemeyin bir kac hafta öncede yazmistim Transferi kapatilar alamiyacaklar kimseyi ben sahsen beklemiyorum herhangi bir transfer emre kilinc omar haric alinan hic biri ilk 11 oyuncusu degildir bu kadar REZIL VE BECERIKSIZ BIR YÖNETIM BEN GÖRMEDIM boyle devam ederlerse dursunu gececekler secim var diye bes kurus vermeyen apo yada hic birsey demiyorum

Şenol Güneş: "Arda Turan için doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum ve Galatasaray'a çok katkı yapacağına inanıyorum. Emre 40'ta oynadı, Arda daha 35 olmadı."

1565338508288-32323223.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt