Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes. Uzaklastirmam senden dolayi oldugunu düsünmüyorsundur umarimHoş geldin bruder. Damda az yatmışsın. Af vurdu herhalde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haldun Domaç: Galatasaray, Jens Petter Hauge için resmi teklif yaptı.Alsana o zaman Milli takım kadrosuna.Şenol Güneş: "Arda Turan için doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum ve Galatasaray'a çok katkı yapacağına inanıyorum. Emre 40'ta oynadı, Arda daha 35 olmadı."
Ekli dosyayı görüntüle 91277
bu herif sikintili dedik zaten baksana karakoldan konusuyoOscar Cabezas: "Galatasaray'a bedava bile giderim!" (Caracol)
Bu çocuk iyi görünüyor hemde Arap değil kuzeyli yani iş ahlakı vardır ama bizde para yok nasıl.alacaz acabaHaldun Domaç: Galatasaray, Jens Petter Hauge için resmi teklif yaptı.
Bunun aslı astarı varmı?
Kimdir necidir?
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Kes. Uzaklastirmam senden dolayi oldugunu düsünmüyorsundur umarim![]()
kimlikte mi yaziyo is ahlakiBu çocuk iyi görünüyor hemde Arap değil kuzeyli yani iş ahlakı vardır ama bizde para yok nasıl.alacaz acaba
Araplardan nefret ettim iş disiplini olan oyuncular lazim
Bize adı polis telsizinde olan futbolcular gerek.Gelsin..bu herif sikintili dedik zaten baksana karakoldan konusuyo
![]()
squat değil vukuatBize adı polis telsizinde olan futbolcular gerek.Gelsin..
Bu da iyice baydı yaOscar Cabezas: "Galatasaray'a bedava bile giderim!" (Caracol)
Diğeri de olabilir aslındasquat değil vukuat![]()
Kolombiya'da bir aslan var!Oscar Cabezas: "Galatasaray'a bedava bile giderim!" (Caracol)