Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 mılyondan 4 tane topcu bulun acil

Olurda Marcao satılırsa bedava oynarım diyen Oscar kardeşimiz alınır ya da eski bjk li victor gelir.

Ligimizde oynaması açısından Terim önceliği Victor olacaktır ama Oscar’ın bedavaya oynayacak olmasıda göz ardı edilemez..

Yalnız Marcao giderse, bunlar yerine kimi alacaklar? O kısım düşündürüyor. Bu yönetim öyle skandal işlere imza attı ki, elimize 25 milyon euro geçse, yine de takımın eksiklerini tam olarak giderir güvenini zerre vermiyor.

Elinde 13 milyon euro varken, Alan - Pato - Modeste - Ze Louis - Tetteh diyip kimseyi alamayıp son gün tüm parayı burnumuzun dibindeki Diagne'ye gömen adamlar bunlar. Bunlardan her şey beklenir.

Yalnız Marcao giderse, bunlar yerine kimi alacaklar? O kısım düşündürüyor. Bu yönetim öyle skandal işlere imza attı ki, elimize 25 milyon euro geçse, yine de takımın eksiklerini tam olarak giderir güvenini zerre vermiyor.

Elinde 13 milyon euro varken, Alan - Pato - Modeste - Ze Louis - Tetteh diyip kimseyi alamayıp son gün tüm parayı burnumuzun dibindeki Diagne'ye gömen adamlar bunlar. Bunlardan her şey beklenir.

y'yi yiyecegiz renktas hala anlamadin mi

Marcao giderse yerine 5 tane marcao alicaz.
Stoper marcao
6 numara marcao
8 numara marcao
10 no marcao
Kanat marcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt