Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Marcao muhabbeti aldı başını gidiyor.
Gelen teklif sayısı: 0.
Gelen teklif sayısı: 0.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav ben moral bozuyorum diyorsunBu arada; forumdaki en büyük Fatih Hoca destekçilerinden biriyim ama, Marcao'dan gelecek paranın büyük kısmını İrfan Can'a gömdürmez diyemiyorum maalesef. Hoca bi topçuya taktı mı takıyor.
O değil de ciddi ciddi Fatih Terim İrfanCan'ı zorlatır Marcao'dan bahsedilen bonservisler gelirse...
Luid Abram'ın Marcao'dan daha iyi stoper olduğunu da ek bilgi olarak ekleyelim.
Ne bilem6m euroya alinabilirmi
Cabezas. Valla Daşşak Reis de ağır bi sakatlık geçirdi. 2 tane tekrar cortlama ihtimali olan herifle stoper tandemi kurulmaz yav. Oyuncu profili olarak Marcao'ya yakın birisi duruyor ve belki gelse çok da iyi oynar ama dediğim gibi, akıl işi olmaz. Gelecekse bile rotasyona gelsin. 11'e değil.şu son dönem bize yazılan adamın adı neydi stoper. solak. 1 sezondur oynamamış. Onu boş yere yazmıyorlar bize
Walter çok tanıdığım bir eleman değil de ben şu Simon Deli gibi hayvani fiziği olan atletik stoperlerden yanayım, şöyle bir takım kuracak olsakHauge
Moder
Lerma (kiralik)
Walter Kanneman
17-18 bandinda rahatlikla alinabilir.

Marcao işi yalansa bütün ihale de Terim'e kalır sattırmadı diye. Üstüne bi de transfer de yapmazlar. Başkan zaten 38 oyuncu aldık yetmedi gibi şeyler zırvaladı, dünden razı topu hocanın üstüne atmaya.
Satılana kadar , Marcaonun dünyanın en iyi stoperi olduğunun farkına varalım.Luid Abram'ın Marcao'dan daha iyi stoper olduğunu da ek bilgi olarak ekleyelim.
Takip olayı olmasa oyalama.haberleri derdim ama takip işi biraz garipGaza gelen arkadaşlara Marcao'nun kesin satılmadığını, satılmasının satılmamasından daha düşük ihtimal olduğunu da hatırlatalım.
Sonra hayal kırıklığı yaşamayın.
duzeldi mi sorun yüce baronSimdide klavyenin silme tusunda sorun var sadece forumda yorum yaparken cikiyor bu sorun baska yerlere yazarke olmuyor silme tusuna basinca klavye ekrandan kayboluyor forumda sorun mu var?
Geldiği günden beri Luyindama dünyanın en iyi stoperidir üstat, Marcao 2 olabilir.Satılana kadar , Marcaonun dünyanın en iyi stoperi olduğunun farkına varalım.
Sonrasına bakarız.
Onu nasıl farkedip aldık, akıl sır erdiremiyorum.Geldiği günden beri Luyindama dünyanın en iyi stoperidir üstat, Marcao 2 olabilir.
Marcao iyi paraya satilirsa Belhandanin bonsrvisini eline verirler zaten Babelide 500 bine filan bonservisle gonderirler .
Ben ihtimal dahilinde olanı söylüyorum.yav ben moral bozuyorum diyorsun
sen ICK ismini atmissin hemen ortaya
yavas dön reis![]()