Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada; forumdaki en büyük Fatih Hoca destekçilerinden biriyim ama, Marcao'dan gelecek paranın büyük kısmını İrfan Can'a gömdürmez diyemiyorum maalesef. Hoca bi topçuya taktı mı takıyor.
yav ben moral bozuyorum diyorsun

sen ICK ismini atmissin hemen ortaya

yavas dön reis :D

Ne irfani ya bosverin ihtiyacimiz yok okaya sulanalim 2 3 kiralik 2 3 zorunlu satinalma hem genc hem turk hem fizikli muthis olur irfani seneye fenere birakalim bu sene basari gelmezse mali koca seneye alacak adam kalsin irfan visca
ben dorukhan icinde besiktasa 3 4 milyon araliginda teklif yapardim

şu son dönem bize yazılan adamın adı neydi stoper. solak. 1 sezondur oynamamış. Onu boş yere yazmıyorlar bize
Cabezas. Valla Daşşak Reis de ağır bi sakatlık geçirdi. 2 tane tekrar cortlama ihtimali olan herifle stoper tandemi kurulmaz yav. Oyuncu profili olarak Marcao'ya yakın birisi duruyor ve belki gelse çok da iyi oynar ama dediğim gibi, akıl işi olmaz. Gelecekse bile rotasyona gelsin. 11'e değil.

Hauge
Moder
Lerma (kiralik)
Walter Kanneman

17-18 bandinda rahatlikla alinabilir.
Walter çok tanıdığım bir eleman değil de ben şu Simon Deli gibi hayvani fiziği olan atletik stoperlerden yanayım, şöyle bir takım kuracak olsak

Muslera
Omar-Luyindama-Deli-Saracchi
Lerma
Moder-Arda
E.Kılınç-Diagne-Hauge

Nerden baksan güzel takım :asd:

Marcao işi yalansa bütün ihale de Terim'e kalır sattırmadı diye. Üstüne bi de transfer de yapmazlar. Başkan zaten 38 oyuncu aldık yetmedi gibi şeyler zırvaladı, dünden razı topu hocanın üstüne atmaya.

Terime niye kalsın ihale belhandaya 10 milyon teklif geldiğine satılmasına izin vermedi hiç birşey de olmadı

Gaza gelen arkadaşlara Marcao'nun kesin satılmadığını, satılmasının satılmamasından daha düşük ihtimal olduğunu da hatırlatalım.

Sonra hayal kırıklığı yaşamayın.
Takip olayı olmasa oyalama.haberleri derdim ama takip işi biraz garip

Marcao nun takip ettiği sayısı 92
Biz hariç takip ettiği tek kulüp NCU
Onu da son zamanlar takip etmiş galiba üst sıralarda

Bu kadar ucuzsa bizim icin de alternatif olabilirmi? Yanina bir orta saha ve Dorukhani alsak olmaz mi? Defansa Abrami ve Kanat olarak Haugeyi alsak kadro hazir olur. Sonra Babel, Jimmy, Sener ve Belhandayi yollayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt