- 1 Ocak 2011
- 15.423
- 10.453
- 1.838
Duzelmedi firefox mu ne var ona gectim onda oyle bi sorun yok Chromeda var bi boklukduzeldi mi sorun yüce baron
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duzelmedi firefox mu ne var ona gectim onda oyle bi sorun yok Chromeda var bi boklukduzeldi mi sorun yüce baron
![]()
Gaza gelen arkadaşlara Marcao'nun kesin satılmadığını, satılmasının satılmamasından daha düşük ihtimal olduğunu da hatırlatalım.
Sonra hayal kırıklığı yaşamayın.
Simon Deli maç icinde Diagne kadar dengesiz bir adam.Walter çok tanıdığım bir eleman değil de ben şu Simon Deli gibi hayvani fiziği olan atletik stoperlerden yanayım, şöyle bir takım kuracak olsak
MusleraNerden baksan güzel takım
Omar-Luyindama-Deli-Saracchi
Lerma
Moder-Arda
E.Kılınç-Diagne-Hauge
![]()
taylan-ogulcan falan hep eskiden hocanin takintili oldugu isimlerdi bu arada..Ben ihtimal dahilinde olanı söylüyorum.![]()
gecen sene 3 hafta yaz tatilinde götü göbegi salan marco pasa bu sene gayet fit gelmisUstat bu da fernando gibi ekstra asiliyor idmanlara fln fotograflara bakilinca fit geldigi gozukuyor.
Onceki kamplara kilo fazlasiyla gelen adam ne oldu da fit geldi bence teklif bayadir var da muhtemelen bekledigimizden dusuktur
marcaoyu 18'e kitleyebilecek miyiz ne diyorsun murfyav ben moral bozuyorum diyorsun
sen ICK ismini atmissin hemen ortaya
yavas dön reis![]()
Campi iyi yavMarcao yerine gaston campiyi alalım saç açığa halil osye aytaç-irfan miss
Gaza gelen arkadaşlara Marcao'nun kesin satılmadığını, satılmasının satılmamasından daha düşük ihtimal olduğunu da hatırlatalım.
Sonra hayal kırıklığı yaşamayın.
Ama sen değilsin iste teklif verenBen olsam marcao ya 100 milyon euro veririm
Bu arada o dönem Luis Abram'ı istediğimiz ancak yüksek bedel istenmesinden dolayı Marcao'yu aldığımız şeklinde bir takım iddialar okumuş idim. Kolpalamasyon olma ihtimali de var tabii.
Bu arada o dönem Luis Abram'ı istediğimiz ancak yüksek bedel istenmesinden dolayı Marcao'yu aldığımız şeklinde bir takım iddialar okumuş idim. Kolpalamasyon olma ihtimali de var tabii.