Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaza gelen arkadaşlara Marcao'nun kesin satılmadığını, satılmasının satılmamasından daha düşük ihtimal olduğunu da hatırlatalım.

Sonra hayal kırıklığı yaşamayın.

Ustat bu da fernando gibi ekstra asiliyor idmanlara fln fotograflara bakilinca fit geldigi gozukuyor.
Onceki kamplara kilo fazlasiyla gelen adam ne oldu da fit geldi bence teklif bayadir var da muhtemelen bekledigimizden dusuktur

Walter çok tanıdığım bir eleman değil de ben şu Simon Deli gibi hayvani fiziği olan atletik stoperlerden yanayım, şöyle bir takım kuracak olsak

Muslera
Omar-Luyindama-Deli-Saracchi
Lerma
Moder-Arda
E.Kılınç-Diagne-Hauge

Nerden baksan güzel takım :asd:
Simon Deli maç icinde Diagne kadar dengesiz bir adam.

Ustat bu da fernando gibi ekstra asiliyor idmanlara fln fotograflara bakilinca fit geldigi gozukuyor.
Onceki kamplara kilo fazlasiyla gelen adam ne oldu da fit geldi bence teklif bayadir var da muhtemelen bekledigimizden dusuktur
gecen sene 3 hafta yaz tatilinde götü göbegi salan marco pasa bu sene gayet fit gelmis

ince görmüssün, helal reis.

Abdurrahim‘i biraz tanıdıysam 16,8m olan sınırı daha aşağıya çekebilmek için ingiltere federasyon yetkililerini ikna etmeye çalışıyordur şimdi. NUFC 17 teklif eder bizim başkan 10 milyona ikna eder adamları..

Bu arada o dönem Luis Abram'ı istediğimiz ancak yüksek bedel istenmesinden dolayı Marcao'yu aldığımız şeklinde bir takım iddialar okumuş idim. Kolpalamasyon olma ihtimali de var tabii.

Gaza gelen arkadaşlara Marcao'nun kesin satılmadığını, satılmasının satılmamasından daha düşük ihtimal olduğunu da hatırlatalım.

Sonra hayal kırıklığı yaşamayın.

Marcao satılmadı diye karalar bağlamaya gerek yok bu herifin her daim iyi kötü piyasası olur zaten keza luyindama da 1 sezon sağlıklı kalsın onu da rahat satarız..asil sıkıntı belhanda gibi yaşı 30a yakın rahatsız tiplerde böyle adamları fırsatıni bulunca yapıştırmak lazım.. geçen devre arası 10a bırakmadığımiz idda ediliyor 1.5 sene geçti ustunden adama teklif yok doğru dürüst..

Bu arada o dönem Luis Abram'ı istediğimiz ancak yüksek bedel istenmesinden dolayı Marcao'yu aldığımız şeklinde bir takım iddialar okumuş idim. Kolpalamasyon olma ihtimali de var tabii.

Gecen aydan su haberleri buldum

Betis 4 milyon $ önermis ve serbest kalma maddesi 5 milyon € diyorlar. Marcao 18e giderse ve biz onu 5e alirsak, 13 milyon kalir kadro kurmak icin. O zaman artik Belhandanin maasindan kurtulmak icin belki 2-3e bakmadan satarsak tepki cok olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt