Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terime niye kalsın ihale belhandaya 10 milyon teklif geldiğine satılmasına izin vermedi hiç birşey de olmadı

yönetim transfer konusunda işin içinden sıyrılıp terim'i atabilir taraftarın önüne marcao'yu sattırmadı diye. belhanda olayından mı bilmem fakat araları eskisi gibi değil zaten, hiç birşey olmadı demek yanlış olur. kaç defa salladı kameralar karşısında terim'e.

Ravil Tagiri hic izleyen oldu mu? Süper Ligde is yaparmi simdiki haliyle? Yapabilirse Altinorduya 3 milyon + 20%? pay önerelim. Bu cocuk o kadar genc ki, bizde 2 sene kalip SL yaparsa ve orda hatasiz oyanarsa, ligin transfer rekorunu kirabilir. Yasi 2022 yilinda daha 19 oluyor diye, takimlar iyi para gömer kendisine.

Altinorduya yasasin türk futbolu diye falan gazlasinlar. Lazim olursa Isik Kaani veya Emini kiralik yollayalim oraya.

Chedjou'nun ayağı iyi diye adam sandık da 6 kağıt vermek gerizekalılıkmış. O paraya Kjaer falan alınsa satardık en azından.

Maicon yerine de Acerbi istenmişti başta galiba tam hatırlamıyorum.

Ilk Acerbiye gidilmisti, ve yanilmiyorsam 8m euro falan teklif etmistik. Sonra Sassuollo illa 10m+ isteyince, Maiconu aldik.

17 Milyon kazanacağımızı sanmıyorum ama diyelimki sattık bu paraya, Sonrasında yönetimin gereken 5 transferi doğru şekilde yapma şansı yok.

Ravil Tagiri hic izleyen oldu mu? Süper Ligde is yaparmi simdiki haliyle? Yapabilirse Altinorduya 3 milyon + 20%? pay önerelim. Bu cocuk o kadar genc ki, bizde 2 sene kalip SL yaparsa ve orda hatasiz oyanarsa, ligin transfer rekorunu kirabilir. Yasi 2022 yilinda daha 19 oluyor diye, takimlar iyi para gömer kendisine.

Altinorduya yasasin türk futbolu diye falan gazlasinlar. Lazim olursa Isik Kaani veya Emini kiralik yollayalim oraya.
İngiltere maçında izledim 5 dk sonra falan sıçtı ama yaşı 16 falandı galiba.

Altınordu onu en fazla 5+ sonraki satıştan pay şeklinde satabilir zaten.

Bize verirler mi vermezler çünkü şu an ilk 11 oynatmayız, onun yerine eldekilere yatırım yapsak daha iyi gibi ya da alıp 1 yıl kiralama yatırımı yapmak lazım o lüksümüz de yok.

Luyindamayla tandeme beni koysan ben bile oynarım savunma çökmez denenmeli bence

Chedjou'nun ayağı iyi diye adam sandık da 6 kağıt vermek gerizekalılıkmış. O paraya Kjaer falan alınsa satardık en azından.

Maicon yerine de Acerbi istenmişti başta galiba tam hatırlamıyorum.

Bunu istemiyormuyduk Maicondan önce? 8 milyon fazla gelmisti sanki ve sonra gidip ayni fiyata Maiconu almistik gibi birsey hatirliyorum ben.

Hocanın aldırdığı tüm adamlar zamanında patlama yapması beklenen ama yapamamış, genç dönemlerinde takip ettiği adamlar. Taylan, Adem; Oğulcan, Kılınç böyleydi başka da vardır.

Takıntı mı deriz başka bir şey mi bilmem ama hepsi beleş bunların ve maaşları da fena değil.

Taylan full oynarak geldi
Adem malatya ve kasimpasada tutundu
Emreyi soylemeye gerek yok ztn
Ogulcan ?? :/ bombos transfer 2020 model yigit gokoglan aldigi her dakika bizim genclerin önunu kapatir ki hoca bunu oynatacak genclere yine sans vermeyecek

Bunu istemiyormuyduk Maicondan önce? 8 milyon fazla gelmisti sanki ve sonra gidip ayni fiyata Maiconu almistik gibi birsey hatirliyorum ben.
Ben o dönem pek takip etmedim, hatırlamıyorum. Acerbi konusunu hatırlıyorum ama o dönem için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt