- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Belhanda nın uçak masraflarına da ayrılmalımarcaodan gelecek paranin yarisi gvardiol’a yarisi da diger scout islerine yatirilmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda nın uçak masraflarına da ayrılmalımarcaodan gelecek paranin yarisi gvardiol’a yarisi da diger scout islerine yatirilmali
Hauge 3m
Moder 4.5m
Lerma 1.5 kiralik
Abram 5m
Total 14m yapiyor. Hadi hocayi kirmayalim Halil'le Aytaç'i da istiyor belli ki 3m da ikisine yaz 17m euro hayırlı işler.
Terime niye kalsın ihale belhandaya 10 milyon teklif geldiğine satılmasına izin vermedi hiç birşey de olmadı
Chedjou'nun ayağı iyi diye adam sandık da 6 kağıt vermek gerizekalılıkmış. O paraya Kjaer falan alınsa satardık en azından.
Maicon yerine de Acerbi istenmişti başta galiba tam hatırlamıyorum.
Aytaç,halil,alpaslan,ndao5 mılyondan 4 tane topcu bulun acil
diyelim 17m euroya gitti
5 transfer rahatlikla yapilamazmi?
ucak mi aliyoBelhanda nın uçak masraflarına da ayrılmalı
İngiltere maçında izledim 5 dk sonra falan sıçtı ama yaşı 16 falandı galiba.Ravil Tagiri hic izleyen oldu mu? Süper Ligde is yaparmi simdiki haliyle? Yapabilirse Altinorduya 3 milyon + 20%? pay önerelim. Bu cocuk o kadar genc ki, bizde 2 sene kalip SL yaparsa ve orda hatasiz oyanarsa, ligin transfer rekorunu kirabilir. Yasi 2022 yilinda daha 19 oluyor diye, takimlar iyi para gömer kendisine.
Altinorduya yasasin türk futbolu diye falan gazlasinlar. Lazim olursa Isik Kaani veya Emini kiralik yollayalim oraya.
Luyindamayla tandeme beni koysan ben bile oynarım savunma çökmez denenmeli benceRavil Tagiri hic izleyen oldu mu? Süper Ligde is yaparmi simdiki haliyle? Yapabilirse Altinorduya 3 milyon + 20%? pay önerelim. Bu cocuk o kadar genc ki, bizde 2 sene kalip SL yaparsa ve orda hatasiz oyanarsa, ligin transfer rekorunu kirabilir. Yasi 2022 yilinda daha 19 oluyor diye, takimlar iyi para gömer kendisine.
Altinorduya yasasin türk futbolu diye falan gazlasinlar. Lazim olursa Isik Kaani veya Emini kiralik yollayalim oraya.
yapılır ama parayı dengeli harcamak gerekir. örneğin tek adama 10 m harcarsan sıkıntı yaşarsın.
Chedjou'nun ayağı iyi diye adam sandık da 6 kağıt vermek gerizekalılıkmış. O paraya Kjaer falan alınsa satardık en azından.
Maicon yerine de Acerbi istenmişti başta galiba tam hatırlamıyorum.
Hocanın aldırdığı tüm adamlar zamanında patlama yapması beklenen ama yapamamış, genç dönemlerinde takip ettiği adamlar. Taylan, Adem; Oğulcan, Kılınç böyleydi başka da vardır.
Takıntı mı deriz başka bir şey mi bilmem ama hepsi beleş bunların ve maaşları da fena değil.
Evet 1 maçla oluyor gs ve ingiltere den takımlar seni izliyosa maçta kıçını yırtarsın1 maçla mı oluyor bu işler.
ucak mi aliyo
![]()
Ben o dönem pek takip etmedim, hatırlamıyorum. Acerbi konusunu hatırlıyorum ama o dönem için.![]()
Vitor Hugo - Spielerprofil 2026
Vitor Hugo, 35, aus Brasilien ➤ Clube Atlético Mineiro, seit 2025 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 500 Tsd. € ➤ * 20.05.1991 in Guaraci, Brasilienwww.transfermarkt.de
Bunu istemiyormuyduk Maicondan önce? 8 milyon fazla gelmisti sanki ve sonra gidip ayni fiyata Maiconu almistik gibi birsey hatirliyorum ben.