Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın aldırdığı tüm adamlar zamanında patlama yapması beklenen ama yapamamış, genç dönemlerinde takip ettiği adamlar. Taylan, Adem; Oğulcan, Kılınç böyleydi başka da vardır.

Takıntı mı deriz başka bir şey mi bilmem ama hepsi beleş bunların ve maaşları da fena değil.
Kendisi katkı alacağına inaniyordur. Ki Adem'den aldı. Emre Kılınç zaten senenin en iyi performanslarından birine imza attı. İyi bir takımda illa iş yapar. Beleşken almamak mallık olurdu.

Oğulcan'dan verim alabilirse epey iyi bir oyuncu kazanırız. Bizde olmazsa başka yerde de olmaz zaten.
Aslında biraz Burak'a da benziyor. Burak da yıllarının bir kısmını kanatta heba etti. Pas oyununu nerdeyse 30'unda filan öğrendi. Sprinterlik desen ikisinde de var. Oğulcan da sözde kanat rotasyonu için alındı ama bence hoca forvet olarak düşünüyordur onu.

Son düzenleme:
yönetim transfer konusunda işin içinden sıyrılıp terim'i atabilir taraftarın önüne marcao'yu sattırmadı diye. belhanda olayından mı bilmem fakat araları eskisi gibi değil zaten, hiç birşey olmadı demek yanlış olur. kaç defa salladı kameralar karşısında terim'e.

Rengim hiç bir şey olmadı derken taraftar tepkisi olarak demek istedim ayrıca bu yönetim terimi taraftarın önüne atmak gibi şeyleri mümkün değil yapamaz yürek ister onu yapmak :)

Taylan full oynarak geldi
Adem malatya ve kasimpasada tutundu
Emreyi soylemeye gerek yok ztn
Ogulcan ?? :/ bombos transfer 2020 model yigit gokoglan aldigi her dakika bizim genclerin önunu kapatir ki hoca bunu oynatacak genclere yine sans vermeyecek
Oğulcan için çok yetenekli deniliyordu, yani o yeteneği oynatmadan ortaya çıkarmak bence de zor.

Önceki sezon Antep'te iyi katkı vermişti ama yani ümitliydiler.

Bu biraz da şans işi şahsen Muhammet Demir'i gençliğinde çok beğenirdim kaç yaşına geldi zerre ilerleyemedi.

Muslera
Omar Luyindama Abram Saracchi
Lerma Moder
Emre XXX Hauge
Diagne

Böyle bir kadro yapabilecek vizyonumuz olsa iyi olurdu. Diagne gol krali olsa satardik..​

Yanlış 1 düşünce. Novak defansa yardım etmiyordu sola kayan stoper kötü gözükür.

Luyindama 30 metrede tek başına savunma yapıyordu sezon başında, her babayiğit yapamaz bunu. Ujfa yanında iyi gözüken Semih, Dany yanında helva olduysa durumun sadece oyuncuyla ilgili olmadığı anlaşılır kanımca.

Abi olabilir ama bana ağır geldi biraz.Şimdi hocanın sistemini de dusununce pek yapamaz gibi.Kaldı ki saracchi de savunması yetersiz bir tip.

yönetim transfer konusunda işin içinden sıyrılıp terim'i atabilir taraftarın önüne marcao'yu sattırmadı diye. belhanda olayından mı bilmem fakat araları eskisi gibi değil zaten, hiç birşey olmadı demek yanlış olur. kaç defa salladı kameralar karşısında terim'e.
Sattirmiyosa taraftarın önüne kendi atlar zaten sattigin kadar al diye bisey var.belhanda babel diyosunuzda ikini toplasan 3 milyon veren çıkar o para kimi alacaksın ki onlarada talip yok kim napsın çöp oyuncuyu iyi oyuncuya talip çıkar.

Abi olabilir ama bana ağır geldi biraz.Şimdi hocanın sistemini de dusununce pek yapamaz gibi.Kaldı ki saracchi de savunması yetersiz bir tip.
Ağırdır ya ona lafım yok fiziksel bir özellik malum.

TS defansı bence leş, o açıdan dedim.

bu arada nico gaitan braga'ya 1 senelik imza atti.

Luis Abram'ın ismi aylardır Galatasaray'la anılıyor bu arada. Abram Galatasaray yazıp twitter'da aratın onlarca haber var.

En son da iki hafta önce bu haber varmış:

vay anasını şu aidiyeti cimbomuma yaşamayan taraftarlarımız mevcut

Chedjou'nun ayağı iyi diye adam sandık da 6 kağıt vermek gerizekalılıkmış. O paraya Kjaer falan alınsa satardık en azından.

Maicon yerine de Acerbi istenmişti başta galiba tam hatırlamıyorum.
Evet, aynen. Asıl istenen Acerbi idi ama şartları zorlamamıza rağmen olmamıştı. Hatta Maicon transferi Ali Naci ile Nevzat'ın düellosuna sebep olmuştu. Nevzat GS'ın yeni stoperi Maicon diyordu, Ali Naci ise Acerbi. Sonuç olarak Nevzat denen ... haklı çıktı maalesef ve Maicom bize fena girdi. Hoş, bu yönetimde 2 gram beceri olsa Maicon'a verdiğimiz paranın büyük kısmını çıkartırdık da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt