Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi eyv alalım da o paraya Diagne + Trezeguet alalım bari. Jardel geldi o paraya ya dünyanın en iyi son vuruşçusuydu adam.Ama ligimizi tanıyan oyuncu aldık yani bu ligi tanımak lazım. Bunca para harcayıp bu kadar kepaze olan kaç lig var Avrupa da değil mi?
Emin önce fiziken kendini geliştirmeli bence. Bu kadar büyük bir sorumluluğu hemen vermemek lazım sanki
Zannetmiyorum burasi gs forumu sonuctaFenere küfür edersem ceza yermiyim renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En gıcık olduğum klişe ligi tanıyor abi denmesi heralde sanki farkli oynuyoruz futbolu mesela gomis geldi çat çat ilk senesinde ligi dağıttı gitti,malesef bizim yönetciler elde para varken bile oyuncu almayı beceremiyolar diagne olayında gördük..Ama ligimizi tanıyan oyuncu aldık yani bu ligi tanımak lazım. Bunca para harcayıp bu kadar kepaze olan kaç lig var Avrupa da değil mi?
Koyanlar utansinSen de tecavüzcü ismi var tam.
Marcao'nun sayfasına gir yorumları oku GSC'de göreceksin zaten. Bizim ligte 49 maçta 45 gol 5 asist yapmış adamı sen kötüleyemessin. He karakter başka birşey. Yahu adamı satamadık güzel bir paraya. Bende Diagne'ye kızıyorum ama yapacak bir şey yok. Adam bu.diagne icin bisey diyemem ama marcao icin go home yazan gormedim ben instagraminda varsa da ya fblidir yada futboldan anlamiyodur.artik oyun kurabilen stoperler cok degerli
berbat demeye dilim varmadı be üstadter
Bunu o sözlükte uzunca paylaşan arkadaşa söyleyeceksin kendisi 6 tane stoperleri olduğunu ve büyük para stopere gomemeyeceklerini söylemiş. Gider gitmez ne olur bilemeyiz ama kendi oyuncumuzu da değersizlestirmenin anlamı yok. Adamlar fiyasko transfer de yapabiliyorlar sonuçta.
Çok garip taraftar profilimiz var. Gizli kuş olma ihtimali de var tabi. Burda da twitterda da Marcao için o kadar etmez,çok defusu var,çok hata yapıyor gibi saçma sapan şeyler dönüyor. Şöyle diyim Marcao bizde değil de Lille de veya Almanya da Mönşengladbahta oynasa sen o adamı 30'dan aşağıya alamazdın. Aynı şeyler Diagne olayında da oldu. Yok sırtımda taşırım,yok 5 milyon verenin elini öperim yok go home yazan davarlar. Kızıyorum burda Fenerbahçenin konuşmasını ama ben daha Muriç hakkında kötü konuştuklarını görmedim. Hatta 20 neden 25 değil diye sosya medya da birlik oluyorlar. Bizim veletler de go home yazıyor. Vay ÖKÜZ diyorum. Marcao bana göre 30 eder.
Alamıcaz yav bize ne.Bu Moder ve Kamil iyi cikmazlarsa hapı yutariz
Vallahi abartı değil yapar o paraya. Birde o ligte o antrenmanlarla çok daha fazla kendini bulur.Marcao bizden sonra 40-50 milyonluk transfer yapabilir.