Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c2a15b94d6667c1e0939d85826ad19fe755144.webp

Ama ligimizi tanıyan oyuncu aldık yani bu ligi tanımak lazım. Bunca para harcayıp bu kadar kepaze olan kaç lig var Avrupa da değil mi?
Abi eyv alalım da o paraya Diagne + Trezeguet alalım bari. Jardel geldi o paraya ya dünyanın en iyi son vuruşçusuydu adam.

Ama ligimizi tanıyan oyuncu aldık yani bu ligi tanımak lazım. Bunca para harcayıp bu kadar kepaze olan kaç lig var Avrupa da değil mi?
En gıcık olduğum klişe ligi tanıyor abi denmesi heralde sanki farkli oynuyoruz futbolu mesela gomis geldi çat çat ilk senesinde ligi dağıttı gitti,malesef bizim yönetciler elde para varken bile oyuncu almayı beceremiyolar diagne olayında gördük..

diagne icin bisey diyemem ama marcao icin go home yazan gormedim ben instagraminda varsa da ya fblidir yada futboldan anlamiyodur.artik oyun kurabilen stoperler cok degerli
Marcao'nun sayfasına gir yorumları oku GSC'de göreceksin zaten. Bizim ligte 49 maçta 45 gol 5 asist yapmış adamı sen kötüleyemessin. He karakter başka birşey. Yahu adamı satamadık güzel bir paraya. Bende Diagne'ye kızıyorum ama yapacak bir şey yok. Adam bu.

Bunu o sözlükte uzunca paylaşan arkadaşa söyleyeceksin kendisi 6 tane stoperleri olduğunu ve büyük para stopere gomemeyeceklerini söylemiş. Gider gitmez ne olur bilemeyiz ama kendi oyuncumuzu da değersizlestirmenin anlamı yok. Adamlar fiyasko transfer de yapabiliyorlar sonuçta.

Haklisin Renktas.
Bende dedim 6 Stoperler var diye ama Adamlar 1-2 Stoper satmazlarsa oraya oyuncu almazlar gibi
Ama öncelik Forvetmis.

Marcaoyu ben olsam 20 Mio €‘dan veririm.
Onlarin nekadar para ödedigi ortada.

Senin dedigin gibi ne olur ne olmaz belli degil.

Çok garip taraftar profilimiz var. Gizli kuş olma ihtimali de var tabi. Burda da twitterda da Marcao için o kadar etmez,çok defusu var,çok hata yapıyor gibi saçma sapan şeyler dönüyor. Şöyle diyim Marcao bizde değil de Lille de veya Almanya da Mönşengladbahta oynasa sen o adamı 30'dan aşağıya alamazdın. Aynı şeyler Diagne olayında da oldu. Yok sırtımda taşırım,yok 5 milyon verenin elini öperim yok go home yazan davarlar. Kızıyorum burda Fenerbahçenin konuşmasını ama ben daha Muriç hakkında kötü konuştuklarını görmedim. Hatta 20 neden 25 değil diye sosya medya da birlik oluyorlar. Bizim veletler de go home yazıyor. Vay ÖKÜZ diyorum. Marcao bana göre 30 eder.

Marcao bizden sonra 40-50 milyonluk transfer yapabilir.

Bence beleşse Giulano'ya çökmeyi denesinler.

Kalan 2 orta saha ligi taşır. Golcü özellikli adam şart bize.

Sevinilmesi gereken babelin Fas kenesinin cagnenin satışı olması gerekirken burada marcaonun satışına seviliyorsa cidden fenerliler gibi bizimde aklı dengemiz gitmiş demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt