Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.591
- 30.516
- 1.988
Ben Almanya bekliyorum Dortmund ozellikle sever böyle adamlarıben psv, az alkmaar falan bekliyorum bu sarı pipi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Almanya bekliyorum Dortmund ozellikle sever böyle adamlarıben psv, az alkmaar falan bekliyorum bu sarı pipi için
Jardel gibi sahada nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor diyebilir miyizGolü inanılmaz kokluyor. Bitiricilik özelliği yuksek.
Bir kanat oyuncusuna göre evetJardel gibi sahada nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor diyebilir miyiz
Moder'in iki macini ara ara takip ettim, izlemeyenler icin Moder'in "oyun stilini" Goretzka ve Milinkovic-Savic'e biraz benzettim. Tarzindan bahsediyorum yani sonra gelip Goretzka ile falan kiyasliyorsun demeyin.
@Can Karabacak Lech'in maclarini sen de izledin haksiz miyim ustat
Falcao : Alo, Almada
Almada : Si
Falcao : Esto Radamel Falcao Garcia Zarate
Falcao : Ven a galatasaray
Almada : inmediatamente
Ben de bennacer gibi birini istiyorum key pascı. Moder cok duz geliyor.moder'i dün izledim tam olarak 2008 mehmet topal. onun kadar koşmuyor. şut özelliği var
o istenilen paraları buna göre düşünün. alınırsa bile yanına mutlaka piranha gibi iki adam koymak lazım
jozwiak denen elemanın çok numarası yoktu köy takımına karşı bile. stoch diyecem de o bile fenerin ağzına sıçmıştı daha gelmeden twentede
2 milyona falan alınabilir en fazla bu da çok beklentiye girmeden
Falcao : Alo, Almada
Falcao : Esto Radamel Falcao Garcia Zarate
Falcao : Ven a galatasaray
Almada : inmediatamente
üstat moder top ondayken normal, şut açısını bulunca iyi, top rakipteyken sıfır bi oyuncu gibi sanki. şu kadro yapımızda ne bize katkı saglayabilir ne biz cocugun gelişimine faydalı olabiliriz, daha diri bir topcu almalıyız sanki moderin aksineModer'in iki macini ara ara takip ettim, izlemeyenler icin Moder'in "oyun stilini" Goretzka ve Milinkovic-Savic'e biraz benzettim. Tarzindan bahsediyorum yani sonra gelip Goretzka ile falan kiyasliyorsun demeyin.
@Can Karabacak Lech'in maclarini sen de izledin haksiz miyim ustat
Kral bi adam.
Hakan Arslan'ı anlattın senüstat moder top ondayken normal, şut açısını bulunca iyi, top rakipteyken sıfır bi oyuncu gibi sanki. şu kadro yapımızda ne bize katkı saglayabilir ne biz cocugun gelişimine faydalı olabiliriz, daha diri bir topcu almalıyız sanki moderin aksine
hakan arslan the kemik gelsin 5 sene oynasınHakan Arslan'ı anlattın sen![]()
evet gunluk tiner dozumuzuda aldik
Bundan vidanin Haberi Var mi