Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Baneganin sozlesmesi bitiyor
Alip getirsinler hemennnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip etmek zorunda değilsiniz o zaman transfer falan?Ne transferi yahu? Takimda sistem yok. Kim gelse boş.
Baneganin sozlesmesi bitiyor
Bizegoretzka 15 sene sonra da olamaz, ben hücumda daha etkili olursa fiziğini de kullanarak hans vanaken gibi bi oyuncu olabileceğini düşünüyorum, gelişirse tabi
bu üçlü bize gelsin kim top kapacak diyen 3.8 milyon taraftar olacaktırBize
Thiago Banega
Havertz
3lüsünü aratmayacak scout eseri topçu lazım. Kenardakilerden teknik-taktik alamıyoruz saha içinde bir değil iki orkestra şefi şart.
Haliyle orkestranın viztüözü olarak da gol atan forvet arkası- ikincil Forvet de gerekiyor.
O kadar fm geçmişin var Utkucandan daha iyi topçu biliyondur. 22 milyona:red: hallet markaoyu sattık say.
Araplar alacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim demis bunuKampın ilk haftası gegenpress'e geri dönüyoruz diyorlardı ne oldu o iş de mi balon oldu?
Banega demeyin aman.Baneganin sozlesmesi bitiyor
Kesinmi
Ibrahim üzülmez futbola geri döndümü?Walter çok tanıdığım bir eleman değil de ben şu Simon Deli gibi hayvani fiziği olan atletik stoperlerden yanayım, şöyle bir takım kuracak olsak
MusleraNerden baksan güzel takım
Omar-Luyindama-Deli-Saracchi
Lerma
Moder-Arda
E.Kılınç-Diagne-Hauge
![]()
Burda söyleniyordu istenen oyuncu profillerine göre galiba şuna geçiyoruz buna geçiyoruz diyen renktaşlarKim demis bunu
Vasco da Gama forumuna çevirdin renktaşgeçen kim MARTİN BENİTEZ fotosu paylaşmıştı burda 2 çift sözüm var da!!!!
herif 1 dk kala iyi bi duran top kazandık, bi koydu 50 metre öteden auta attı yedi duran topu 2-2 olabilirdiVasco da Gama forumuna çevirdin renktaş![]()
herife yumruk çaktı direkt kırmızı kart ile atıldıtalles magno yazdı durum 2-1 son 5 dk
inanmıom teklif olduğuna ... !!!!