Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goretzka 15 sene sonra da olamaz, ben hücumda daha etkili olursa fiziğini de kullanarak hans vanaken gibi bi oyuncu olabileceğini düşünüyorum, gelişirse tabi
Bize

Thiago Banega
Havertz

3lüsünü aratmayacak scout eseri topçu lazım. Kenardakilerden teknik-taktik alamıyoruz saha içinde bir değil iki orkestra şefi şart.
Haliyle orkestranın viztüözü olarak da gol atan forvet arkası- ikincil Forvet de gerekiyor.

O kadar fm geçmişin var Utkucandan daha iyi topçu biliyondur. 22 milyona:red: hallet markaoyu sattık say.

Bize

Thiago Banega
Havertz

3lüsünü aratmayacak scout eseri topçu lazım. Kenardakilerden teknik-taktik alamıyoruz saha içinde bir değil iki orkestra şefi şart.
Haliyle orkestranın viztüözü olarak da gol atan forvet arkası- ikincil Forvet de gerekiyor.

O kadar fm geçmişin var Utkucandan daha iyi topçu biliyondur. 22 milyona:red: hallet markaoyu sattık say.
bu üçlü bize gelsin kim top kapacak diyen 3.8 milyon taraftar olacaktır :P

Marcaoya sonraki satış payı koyulmayacağını bilen kardeşlerime iyi geceler diliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Walter çok tanıdığım bir eleman değil de ben şu Simon Deli gibi hayvani fiziği olan atletik stoperlerden yanayım, şöyle bir takım kuracak olsak

Muslera
Omar-Luyindama-Deli-Saracchi
Lerma
Moder-Arda
E.Kılınç-Diagne-Hauge

Nerden baksan güzel takım :asd:
Ibrahim üzülmez futbola geri döndümü?

geçen kim MARTİN BENİTEZ fotosu paylaşmıştı burda 2 çift sözüm var da!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt