Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lüe: Az evvel çok sevdigim kardeşim ve yakın dostum bile mesajla sordu ona bile söylemedim ....Çünkü ben şu an yazdıgım anda tüm medyaya düşer ve kulübü fiyat artırır ve yokuşa sürer ...Ama şunu diyebilirim GALATASARAY 'a SESSİZ diyenler BÜYÜK YANILIR

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lüe: Az evvel çok sevdigim kardeşim ve yakın dostum bile mesajla sordu ona bile söylemedim ....Çünkü ben şu an yazdıgım anda tüm medyaya düşer ve kulübü fiyat artırır ve yokuşa sürer ...Ama şunu diyebilirim GALATASARAY 'a SESSİZ diyenler BÜYÜK YANILIR

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet sessiz , niye yanılacakmışım.
Sessiz işte , mal gibi bekliyorlar ....

Fred için kiralama bedelini 2 milyona çıkarmışız. Keşke gelse. Yalandır muhtemelen.

Weisman diye bir İsrailli oyuncu varmış. Onunla ilgileniyormuşuz.

Fanatiğe göre Mehmet Ekiciyi tekrar gündeme almışız. Yine Lerma ile ilgili görüşmeler sürüyormuş.

La istiyorlarsa bu saatten sonra yirmi tane adam alsınlar hocanın o karman çorman taktiğine -ki ben üç yıldır nasıl bir sistemimiz olduğunu çözemedim- adamlar adapte olana kadar ligi kaybetmiş oluyoruz. Şampiyon olduğumuz iki sezonda bile ligin sonlarına doğru adam akıllı top oynamaya başlamıştık. Takım bile anca anlar olmuştu ne oynaması gerektiğini.

şikiriya ne demektir
Şükriye demek istiyor Renktaş.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

1 tane mevcut 2 tane marcao satılmış.
mevcut-hakan arslan(os)
satilmis hal- marcaonun yerine 10 milyonu basarim gvardiol’a

rasmus falk jensen (oos), lucas romero (merkez os)
lucas romero biraz tuzlu olabilir 5-6 falan ama ihtiyacimiz olan profil. rasmus falk da ucuza alinir
scout isinde de marchwinski’yi tercih ederim modere gore. para olunca cok topcu oluyor abi haugesi falan ama satilir da para gorursek iyi yatirimlar yapilir diye düşünüyorum carcur etmezler

La istiyorlarsa bu saatten sonra yirmi tane adam alsınlar hocanın o karman çorman taktiğine -ki ben üç yıldır nasıl bir sistemimiz olduğunu çözemedim- adamlar adapte olana kadar ligi kaybetmiş oluyoruz. Şampiyon olduğumuz iki sezonda bile ligin sonlarına doğru adam akıllı top oynamaya başlamıştık. Takım bile anca anlar olmuştu ne oynaması gerektiğini.
Ayak tenisi sistemi renkdaş.

mevcut-hakan arslan(os)
satilmis hal- marcaonun yerine 10 milyonu basarim gvardiol’a

rasmus falk jensen (oos), lucas romero (merkez os)
lucas romero biraz tuzlu olabilir 5-6 falan ama ihtiyacimiz olan profil. rasmus falk da ucuza alinir
scout isinde de marchwinski’yi tercih ederim modere gore. para olunca cok topcu oluyor abi haugesi falan ama satilir da para gorursek iyi yatirimlar yapilir diye düşünüyorum carcur etmezler
Tr den topçu almasınlar yeter benim için.
24 yaş altı söyle lan. Bunlar yaşlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt